«Οι διαιτητές μάς πήραν την πρόκριση»

Υπερήφανες για την εμφάνισή τους και παράλληλα εξοργισμένες με τη διαιτησία εμφανίστηκαν μετά το τέλος του ματς με την Οριζόντε οι αθλήτριες του Ολυμπιακού. «Οι διαιτητές μάς πήραν τη νίκη», δήλωσε η Τσουρή, «δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαιτησία» ήταν τα λόγια της Αντωνάκου.Ο Ολυμπιακός κόντραρε στα ίσια την Οριζόντε Κατάνια, έφτασε πολύ κοντά στο να διεκδικήσει ακόμη και το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Καπ στην Ισπανία, όμως το
δίδυμο των διαιτητών είχαν άλλη γνώμη. Το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη έχασε στο τελευταίο λεπτό το ματς από τις Ιταλίδες και στην ελληνική ομάδα δεν θα μπορούσαν παρά να νιώθουν απογοητευμένοι και εξοργισμένοι με τον καταλογισμό των δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά της παράτασης.

«Μας έχει αφήσει μια στεναχώρια. Νιώθουμε ότι μας πήραν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Οι διαιτητές μας πήραν την πρόκριση. Φτάσαμε στην πηγή, ήμασταν έτοιμες να πιούμε νερό αλλά τελικά οι διαιτητικές αποφάσεις μας στέρησαν την παρουσία μας στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ. Αυτό που μας μένει από την ήττα αυτή είναι ότι προσπαθήσαμε αλλά ακόμη μια φορά η διαιτησία επέλεξε να μη μας δώσει την πρόκριση», ήταν τα λόγια της Μαρίας Τσουρή στον NOVA ΣΠΟΡ FM.

Και συμπλήρωσε: «Μη ξεχνάμε ότι η Οριζόντε είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό που μας έδειξαν είναι ότι δεν μπορείς να τα βάλεις με τους ισχυρούς. Σε όλο το ματς αφήναμε εύκολα σουτ. Όταν καταλάβαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, παίξαμε δυνατή άμυνα και όταν το πήραμε απόφαση ισοφαρίσαμε. Σε ένα παιχνίδι υπάρχουν διακυμάνσεις στην απόδοση των παικτριών. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά και τελειώσαμε δυνατά και η Οριζόντε το αντίθετο».

«Δεν το έχω ξαναδεί πουθενά»

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Αντωνάκου σε δηλώσεις της στον «Sentra 103.3» είπε: «Για μένα είμαστε Πρωταθλήτριες Ευρώπης. Παίζω 11 χρόνια στην Εθνική και αυτό που έγινε σήμερα με τη διαιτησία δεν το έχω ξαναδεί. Μας έδωσαν δύο πέναλτι στην παράταση, που δε δίνονται. Επειδή ο πρόεδρος της Ομοσπονδία είναι Ιταλός δε γίνεται να σφυρίζουν έτσι. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, από τις νεανίδες που παίζω πόλο. Μέχρι και οι Ισπανοί φίλαθλοι που βρίσκονταν στο γήπεδο αποδοκίμαζαν τις αποφάσεις των διαιτητών. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου. Η Οριζόντε Κατάνια είναι μεγάλη ομάδα, έχει οκτώ τρόπαια και δε χρειάζεται να κερδίζει μ' αυτό το τρόπο. Είμαι οργισμένη. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι να το πάμε στην παράταση και η Οριζόντε έδειχνε ότι τα είχε χαμένα και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Δεν έχω ξαναδεί σε τέτοιο επίπεδο να γίνονται αυτά. Παρόλα αυτά αντισταθήκαμε και στη διάρκεια της παράτασης μέχρι τέλους. Γενικά κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αντάξια των προσδοκιών. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Είμαστε αγωνίστριες μέσα και έξω από το νερό. Δώσαμε τη μάχη μας ως το τέλος και ας είχαμε τραυματισμούς. Είναι σαν να πήραμε το ευρωπαϊκό γιατί παίξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα και δεν μπόρεσε να μας κερδίσει στα ίσια. Είναι κρίμα από το Θεό πραγματικά αυτό που έγινε».

Σχετικά με τ
Keywords
Τυχαία Θέματα