Ο τρυφερός Οικονόμου!

Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να λέμε ψέματα. Πολλά ψέματα και σε διαφορετικούς ανθρώπους, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε κάθε φορά κάποιο σκοπό. Υπάρχουν, όμως, καταστάσεις που δεν σηκώνουν το ψέμα. Το βράδυ όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι για να κοιμηθείς, συναντάς την αλήθεια σου. Τότε είναι που ο χτύπος της καρδιάς σου μέσα στο απόλυτο σκοτάδι είναι ό,τι πιο εκκωφαντικό άκουσες όλη μέρα και οι σκέψεις ό,τι πιο έντονο έζησες. Εκεί δεν μπορεί να επιζήσει κανένα ψέμα.Μην ανησυχείτε φιλενάδες μου. Δεν απήγαγαν τη Λόλα εξωγήινοι
και έφεραν άλλη στη θέση της. Απλά έτσι σκεφτόμουν να ξεκινήσω το πρώτο μου μυθιστόρημά. Και σαν την Άννα Αδριανού, όταν γίνει τηλεοπτική σειρά θα βάλω κάτι παίδαρους να με πολιορκούν για να ζηλέψει ο Λαζαράκος. Αν και αμφιβάλλω αν έχει συναισθήματα… Είδες αγαπημένη μου ΚΑΝΕΛ τι παθαίνεις από την πολλή νηστεία?? Καλά έκανες, λοιπόν, και κατέβασες το σουβλάκι σου για να μην καταντήσεις σαν εμένα. Να περάσεις καλά εκεί που θα πετάξεις και να μας γράφεις από το κινητό σου. Τι φοβάσαι μωρέ παλαιοτσιγκούνα, μην χρεωθείς λιγάκι παραπάνω? Μέρες που είναι το αξίζουμε…

Η ευτυχία στο μαιευτήριο!

Μέρες που είναι θα πάθει η Λόλα κατάθλιψη!! Η Μεγάλη Εβδομάδα θα φταίει, μη τυχόν και πάει ο νους σας στον καλό μου. Εκείνος κάνει πάντα αυτό που πρέπει!!! Ευτυχώς που η Λόλα είναι η μόνη που το ‘ χει πάρει βαρέως το Πάσχα, γιατί απ’ ό,τι βλέπω και μαθαίνω όλοι οι υπόλοιποι είναι μια χαρά. Γέννησε και η Φαίη χθες και ολοκληρώθηκε η ευτυχία που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Τότε ντε, που σας είπαμε πως ήρθε στον κόσμο η κόρη του Νίκου Οικονόμου και της Όλγας Λαφαζάνη. Οι χαρούμενοι γονείς βγήκαν από το μαιευτήριο και η πρώτη φωτογραφία με το μωρό αγκαλιά υπάρχει σήμερα στις σελίδες όλων των περιοδικών. «Είναι υπέροχος πατέρας. Ασχολείται με την μπέμπα πολύ περισσότερο απ' όσο περίμενα. Είναι συνεχώς δίπλα μας», είπε η Όλγα για τον Νικόλα, ενώ ο βετεράνος μπασκετμπολίστας μίλησε για τα συναισθήματά του, αλλά και τη διαδικασία του τοκετού.

«Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος. Αυτή νομίζω είναι η λέξη που ταιριάζει στη στιγμή. Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή. Περάσαμε μαζί όλη τη διαδικασία. Ήμουν παρών στη διάρκεια του τοκετού. Δεν είχαμε καθόλου άγχος, ούτε η Όλγα ούτε εγώ». Μόνο εγώ φαίνεται πως είχα άγχος την προηγούμενη εβδομάδα. Και τι κατάλαβα???

Καθημερινές στιγμές!

Τι άλλα νέα; Μόλις διάβασα ότι δεν θα ανοίξει, τελικά, το Σάββατο το κέντρο όπου θα τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς με την Τάτμα. Κρίμα, γιατί η Λόλα αγόρασε λαμπάδα φωτογραφική μηχανή και ήθελε να πάει μετά την Ανάσταση να τραβήξει όλους τους επωνύμους. Να ακούσει κι εκείνο το «κάποτε θα ‘μαστε μαζί να το θυμάμαι», να πάρει τηλέφωνο τον Λαζαράκο, να γελάσουνε παρέα και μετά να φύγει από το μαγαζί αφού το έργο της έχει ολοκληρωθεί. Τελικά, με βλέπω να διασκεδάζω στο σαλόνι μου με το τηλεκοντρόλ και όλα τα μπουζούκια που προσφέρουν τα κανάλια!!

Τέτοια καθημερινές στιγμές έχουμε για σήμερα από τα περιοδικά μας,
Keywords
Τυχαία Θέματα