Ο... Τουρέ του Τρινιντάντ! (videos)

Ο Καλέμ Χάιλαντ τόνισε με δηλώσεις του η προοπτική του Ολυμπιακού και το gazzetta.gr ακτινογραφεί το προφίλ του 21χρονου μέσου που παρομοιάζεται με τον Γιάγια Τουρέ!Στην λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο μέσος της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Καλέμ Χάιλαντ, ο οποίος σύμφωνα με όσους τον έχουν δει... φέρνει σε στυλ
παιχνιδιού στον Γιάγια Τουρέ.
Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών...

«Λαυράκι» από το Τρινιντάντ...

Ο 21χρονος μέσος γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου του 1989 στο Κέρνεϊτζ του Τρινιντάντ και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην τοπική Σαν Χουάν Γαμπλοτεκ το 2007 σε ηλικία μόλις 16 ετών.
Στην πατρίδα του δεν έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς τον Μάιο του ίδιου έτους τον πλησίασαν άνθρωποι της Πόρτσμουθ, προτείνοντας του να δοκιμαστεί στον βρετανικό σύλλογο, αφού τα σωματικά προσόντα του Χάιλαντ τους εντυπωσίασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή...

Το «Νησί» της περιπέτειας!

Η δοκιμή στην Πόρτσμουθ δεν έγινε ποτέ και ο Χάιλαντ, ο οποίος είχε «ψηθεί» για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του δεν πτοήθηκε καθόλου από την αρνητική εξέλιξη που υπήρξε με τον αγγλικό σύλλογο, δεν έχασε χρόνο και πήγε να δοκιμαστεί στην σκωτσέζικη Σέλτικ.
Έμεινε στο Νησί όλο τον Αύγουστο του 2007, δοκιμάστηκε από τους ανθρώπους των «Καθολικών», έπεισε για τις δυνατότητες του αλλά τα 450.000 που αξίωνε η Σαν Χουάν για την μεταγραφή ενός νεαρού παιδιού «κόλλησαν» την μόνιμη μετακίνηση του στον σκωτσέζικο σύλλογο.

Ο Χάιλαντ επέστρεψε στην πατρίδα του και την Σαν Χουάν και λίγους μήνες αργότερα η Πόρτσμουθ έκανε ξανά την εμφάνιση της!
Πλέον, οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, το γνωστό πρόβλημα με την άδεια εργασίας που αντιμετωπίζουν κυρίως νεαροί ποδοσφαιριστές στην Premier League «χτύπησε» και τον Χάιλαντ.

Κι όλο... περιμένει!

Ο Χάιλαντ συμφώνησε με τους ανθρώπους της Πόρτσμουθ να συνεχίσει την καριέρα του στην βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ για λίγο καιρό και μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με την έκδοση της άδειας εργασίας του από την αγγλική ομοσπονδία.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, αφού πλέον η Πόρτσμουθ αγωνίζεται στην Championship, ενώ ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και έτσι ο νεαρός μέσος από το Τρινινταντ συνεχίζει να αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο της μεσαίας γραμμής της Βάρεγκεμ, μιας μικρομεσαίας πάντως ομάδας της Jupiler League.

Ενδιαφέρον για τον Χάιλαντ πάντως έχει υπάρξει κατά καιρούς από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Βελγίου (Άντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ, Σταντάρ Λιέγης) αλλά η Βάρεγκεμ έχει αρνηθεί κάθε συζήτηση για την παραχώρηση του, αφού θεωρείται «φλέβα» χρυσού από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Μάλιστα, δημοσιεύματα πριν ένα χρόνο ανέφεραν ότι ο Χάιλαντ... τρόμαξε μόλις άκουσε ότι οι άνθρωποι του κλαμπ τον κοστολογούν με 7 (!) εκατομμύρια ευρώ.

Όταν έχασε τη γη κάτω α
Keywords
Τυχαία Θέματα