Ο πρόεδρος... τρελάθηκε!

22:56 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο πρόεδρος της Ξαμάξ Μπουλάτ Τσαγκάεφ φαίνεται ότι... τρελάθηκε, καθώς στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελβετίας με την Σιόν απείλησε τους παίκτες του! «Θα σας σκοτώσω όλους», τους είπε! Η Ξαμάξ βρέθηκε να χάνει από την Σιόν με 2-0 μόλις στο 6' στον τελικό του Κυπέλλου Ελβετίας, κάτι που εξαγρίωσε τον πρόεδρο της ομάδας. Ο Μπουλάτ Τσαγκάεφ μπήκε μαινόμενος στα αποδυτήρια της ομάδας στο ημίχρονο και ζήτησε από τον τεχνικό της Ξαμάξ Μπερνάρ Σαγάντ να κάνει αλλαγή τον τερματοφύλακα της ομάδας Ζαν Φρανσουά Μπεντενίκ. Δε σταμάτησε, όμως, εκεί, καθώς απευθύνθηκε προς τους παίκτες και τους είπε «θα
σας σκοτώσω όλους»! Η Σιόν επικράτησε τελικά με 2-0, κατέκτησε το Κύπελλο και η σεζόν στην Ελβετία τελείωσε με τους παίκτες της Ξαμάξ να φεύγουν για διακοπές. Ο Τσετσένος μεγαλομέτοχος, όμως, τους είπε να έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα ανοιχτά, καθώς το μέλλον τους θα τους γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες... Ένας από τους αμυντικούς της ομάδας, ο Στεφάν Μπεσλ, μάλιστα, τόνισε ότι οι παίκτες φοβούνται να επιστρέψουν στις χώρες τους αεροπορικώς!

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σαγάντ, που βρισκόταν μόλις λίγες ημέρες στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο Ντιντιέ Ολέ Νικόλ είχε απολυθεί στις αρχές Μαΐου, αρνήθηκε να κάνει την αλλαγή και φυσικά απολύθηκε την περασμένη Δευτέρα (30/05)! Τον ακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Πάολο Ούρφερ, ενώ νέος προπονητής της Ξαμάξ θα είναι ο Σόνι Άντερσον... Οι τοπικές εφημερίδες αποκάλεσαν τον Τσαγκάεφ «τρελό», ενώ όταν έγινε γνωστό ότι ο Άντερσον δε διαθέτει το κατάλληλο δίπλωμα προπονητή από την UEFA, η απάντηση του μεγαλομετόχου της Ξαμάξ ήταν: «πιστέψετε ό,τι θέλετε. Ο Άντερσον είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας»!

 
Keywords
Τυχαία Θέματα