Ο Λιονέλ... Αμπντούν

Ο Μαροκινός Αμπντούν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να παίρνει μεταγραφή για άλλη ομάδα. Το gazzetta.gr σας θυμίζει πόσες φορές έχει μεταγραφεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα υπάρχουν διαπραγματεύσεις του Προέδρου της Καβάλας Σταύρου Ψωμιάδη, με τον Παναθηναϊκό για
μεταγραφή του στο «τριφύλλι«. Ωστόσο το γαϊτανάκι του ενδιαφέροντος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ Ο Αμπντούν στον ΠΑΟΚ
Πρώτη αναφορά στις 11 Δεκεμβρίου του 2010, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε την πρώτη κρούση στον Αμπτούν για μεταγραφή. Για λίγο καιρό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ «σίγησε», για να το επαναφέρει στο προσκήνιο ο γαλλικός Τύπος στις 26 Απριλίου του 2011, που πλέον μιλάει για σχεδόν ολοκληρωμένη μεταγραφή... Ο Αμπντούν στον Ολυμπιακό Τη σκυτάλη στο... ενδιαφέρον πήρε ο Ολυμπιακός καθώς στις 11 Ιανουαρίου, η «L’ Equipe» γράφει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και προτίθεται να αποκτήσει τον Τζαμέλ Αμπντούν από την Καβάλα! Εξι μέρες αργότερα, αναφορά στα κατορθώματα του Τζαμέλ Αμπτούν κάνει η ιστοσελίδα "football365.fr" και προσθέτει ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με την απόδοσή του.
Στις 2 Μαρτίου σε συνέντευξη του στον «Πρωταθλητή» λέει για τον συμπατριώτη του Τζιμπούρ: Θα ήταν όμορφο να ξαναβρεθούμε και ως συμπαίκτες κάπου, γιατί όχι και στον Ολυμπιακό». Στις 16 Απριλίου, η αλγερινή εφημερίδα «Le Buteur» κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με τον «Αργοναυτών» με τους «ερυθρολεύκους» και στις 27 του ίδιου μήνα οι εφημερίδες γράφουν για τηλεφώνημα του Τζιμπούρ στον παίκτη της Καβάλας, στον οποίο του λέει να έρθει με «κλειστά μάτια» στους «ερυθρόλευκους».
Στις 19 Απριλίου το αλγερινό πρακτορείο ειδήσεων φιλοξενεί και συνέντευξη Σταύρου Ψωμιάδη, ο οποίος αναφέρει «Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να γίνει η μεταγραφή του Αμπντούν στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Η εμπορική του αξία υπολογίζεται στο 1 εκατ. Ευρώ». Δεν περνάνε πολλές ημέρες και συγκεκριμένα στις 29 του ίδιου μήνα, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι εμπόδιο στο ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ για τον Αμπντούν είναι ο Ολυμπιακός.
Και πριν από λίγα 24ώρα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα των Αλγερινών, η μεταγραφή του Αμπντούν στον Ολυμπιακό θεωρείται τελειωμένη και όπως τονίζεται ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας με τον συμπατριώτη και φίλο του, Ραφίκ Τζιμπούρ!
Ο Αμπντούν στον Παναθηναϊκό Στις 3 Μαρτίου, σύμφωνα και πάλι με την «Le Buteur» - που κάθε μέρα γράφει και άλλα -,ο παίκτης της Καβάλας είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά οι πράσινοι συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του.
Στις 7 Απριλίου η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, όπως γράφουν οι ελληνικές εφημερίδες, ξεχώρισε τον Αλγερινό και έβαλε ως προτεραιότητα την απόκτηση του. Στις 19 Μαϊου η ιστοσελίδα mercato365.com αναφέρει πάλι πως ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα για τον Αμπντούν έναντι Ολυμπιακού και Μπούρσασπορ για να ολοκληρώσει σήμερα τη... μεταγραφή το «Go
Keywords
Τυχαία Θέματα