Ο καλύτερος και ο πιο ακριβοπληρωμένος!

Εκτός από καλύτερος ποδοσφαιριστή του κόσμου είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος αμείβεται με τα περισσότερα λεφτά από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατέχει τα πρωτεία στους προπονητές.Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας τα δύο τελευταία χρόνια κερδίζει συνολικά 31 εκατ. ευρώ το χρόνο (ο μισθός του και διάφορες διαφημιστικές συμφωνίες) αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος βάζει στην τσέπη του 3,5 εκατ. ευρώ λιγότερα.

Στην
τρίτη θέση βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ετήσιο εισόδημα τα 20 εκατ. ευρώ με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ να κερδίζει 19 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τους προπονητές ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι με διαφορά ο καλύτερα αμειβόμενος. Ο «Special One» κερδίζει 13,5 εκατ. ευρώ με τον αντίπαλό του στην Μπαρτσελόνα Πέπ Γκουαρντιόλα να τον ακολουθεί με 10,5, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο άνεργος αυτή την στιγμή Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος έβαζε στην τσέπη του 10,2 εκατ. ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα