Ο Φερέιρα διαψεύδει!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν άφησε αναπάντητο δημοσίευμα που τον θέλει δυσαρεστημένο και με διάθεση να φύγει από τον Παναθηναϊκό και με δήλωσή του τα διαψεύδει όλα και αναφέρεται στον στόχο των πλέι οφ.
Ο Πορτογάλος προπονητής των «πρασίνων» τόνισε πως έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα ξανασυζητήσει μετά το τέλος των πλέι οφ με τη διοίκηση για την επόμενη μέρα της ομάδας, αφού τώρα το μόνο που τον νοιάζει είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς
Λιγκ.
Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:«Ενημερώθηκα σήμερα ότι σύμφωνα με "πληροφορίες από το φιλικό μου περιβάλλον” έχω αποφασίσει να φύγω από τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αυτή η πληροφορία είναι ψευδής. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να συγκεντρωθώ τόσο εγώ όσο και η ομάδα στην επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την επικράτηση στα play off. Σ’ ό, τι αφορά το μέλλον, ήδη έχω συζητήσει με τη διοίκηση και θα συζητήσω εκ νέου και προσεχώς για την επόμενη μέρα της ομάδας».
Keywords
Τυχαία Θέματα