Ο Αντεμπαγιόρ, ο Περπινιάδης και οι «μαλ… οι Γερμανοί»

00:26 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Την περασμένη Κυριακή σε 8 παιχνίδια για την Σούπερ Λίγκα σημειώθηκε με πολύ κόπο 17 γκολ. Το βράδυ της Τρίτης σε δύο αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ σε Μαδρίτη και Μιλάνο μπήκαν εύκολα… 11 τεμάχια!Καλά φυσικά δεν περιμέναμε αυτή την μαγική ποδοσφαιρική βραδιά για να διαπιστώσουμε (για… χιλιοστή φορά) πως άλλο πράγμα είναι αυτό που εμείς εδώ αποκαλούμε ποδόσφαιρο και άλλο αυτό που χαίρονται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο άλλες χώρες της Ευρώπης.

Απλά όταν ζούμε συνέχεια στον αστερισμό της κασέτας, του Μπέου,
του Βοριά, του Κούγια, του Δαλούκα, της Τούμπας, των ταξί, του «Περπινιάδη», του «κομιστή», όταν η καθημερινότητα μας περιλαμβάνει τέτοιες… ομορφιές, σαφώς και μας τρελαίνει όταν έστω κι από μακριά, έστω και πίσω από το γυαλί μπορούμε να πάρουμε τζούρα από μοναδικές παραστάσεις!

 Γιατί ανεξάρτητα τι υποστηρίζει κανείς, δεν μπορεί παρά να χαίρεται όταν βλέπει Αντεμπαγιόρ, Ραούλ, Κριστιάνο, Οζίλ, Ετό, Σνάιντερ και όλους όσοι θα ακολουθήσουν στις επόμενες αναμετρήσεις.Και μέσα σε όλα έχουν λόγο να χαιρόμαστε και για ένα δικό μας παλικαράκι! Τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Πιθανότατα αν δεν υπήρχαν οι μικρές εθνικές ομάδες να αγνοούσαμε την ύπαρξη του. Ως παίκτης του Ολυμπιακού περίμενε κάποια από τα πρώτα ματς του κυπέλλου με ομάδες μικρότερων κατηγοριών για να αφήσει το αραλίκι του πάγκου και να βρεθεί στην ενδεκάδα.Όταν η Σάλκε έριξε ένα… τσουβάλι ευρώ στην πόρτα των «ερυθρόλευκων» για να τον αποκτήσουν, όλοι είπαμε «μπράβο στον Ολυμπιακό που έπιασε μαλάκες τους Γερμανούς». Πλέον όσοι είδαμε και την παρουσία του στο Μιλάνο (σ.σ και μάλιστα ως αμυντικό χαφ και όχι ως στόπερ που έπαιζε στην Ελλάδα), μάλλον το καλοκαίρι θα έπρεπε να μασάμε, παρά να μιλάμε. Αν το είδαν και… κατά Πειραιά μεριά έχουν περισσότερους λόγους να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο!Ο μόνος πάντως που έχει λόγο να ανάβει κερί και λαμπάδα μαζί είναι ο ίδιος ο μικρός. Έφυγε και ησύχασε! 100 καντάρια ταλέντο έχει και απλά γίνεται το αυτονόητο. Του δίνεται η ευκαιρία να το ξεδιπλώσει στο γήπεδο. Εδώ πιθανότατα να περίμενε καμιά… Ηλιούπολη για να πάρει λεπτά συμμετοχής!
Keywords
Τυχαία Θέματα