Ο… αγανακτισμένος Κοτσόλης!

20:16 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ήρθε… από το πουθενά στον Παναθηναϊκό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα για να αποτελέσει… δευτεροτρίτη λύση! Όμως με τις εμφανίσεις του και με δόση τύχης ο Στέφανος Κοτσόλης είναι πλέον μέλος της εθνικής ομάδας! Ήρθε… από το πουθενά στον Παναθηναϊκό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα για να αποτελέσει… δευτεροτρίτη λύση! Όμως με τις εμφανίσεις του και με δόση τύχης ο Στέφανος Κοτσόλης είναι πλέον μέλος της εθνικής ομάδας! Ο έμπειρος πορτιέρο του Παναθηναϊκού
άρπαξε… από τα μαλλιά όσες ευκαιρίες του έδωσε ο Φερέιρα και τώρα που υπάρχει πρόβλημα και στην εθνική αντρών ο Φερνάντο Σάντος δεν δίστασε να τον καλέσει!
Ο «Στεφ» μίλησε στην εκπομπή Novasports News τόσο για την κλήση του στην εθνική Ελλάδος για το ματς του Σαββάτου με την Μάλτα όσο και για την επιστροφή του στην Παιανία! Παράλληλα πήρε θέση και για το κίνημα των «αγανακτισμένων».
Αναλυτικά η συνέντευξη του διεθνή τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο Νοvasports2 έχει ως εξής:
Για την αναπάντεχη όπως την χαρακτήρισε κλήση του στην εθνική μετά από τρία χρόνια:
«Θεωρώ ότι είναι ύψιστη τιμή να υπηρετείς τη χώρα σου και να αγωνίζεσαι για την εθνική ομάδα οπότε είναι φυσικό να είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση αυτή. Δεν το περίμενα, αν σκεφτούμε ότι στην ουσία αγωνίστηκα στο τελευταίο παιχνίδι των play-off κι εκεί αναπάντεχα πάλι λόγω του τραυματισμού του Αλέξη του Τζόρβα και η κλήση ήρθε αμέσως μετά θα ήμουν ψεύτης να έλεγα ότι περίμενα μία κλήση στην εθνική.
Επίσημα ενημερώθηκα την Παρασκευή το απόγευμα από άνθρωπο της ομοσπονδίας. Υπήρχε μία φήμη ότι μπορεί να κληθώ, οπότε περίμενα κι εγώ με τη σειρά μου την κλήση για να χαρώ επίσημα.
Νομίζω ότι οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής καλείται στην εθνική είναι σημαντικό για την καριέρα του και για τον ίδιο. Είτε αγωνίζεσαι στη θέση του τερματοφύλακα είτε σε άλλη θέση είναι εξίσου σημαντικό. Έχω δει τόσα πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο που δε μπορεί να είσαι προκατειλημμένος και να προδικάσεις καταστάσεις, όπως για παράδειγμα αυτή τη χρονική στιγμή που στην ουσία αναπάντεχα κλήθηκα ξανά στην εθνική ομάδα.
Όντως είναι καλή ηλικία αυτή γιατί πλέον δεν αγωνίζεσαι μόνο με τα προσόντα που έχεις, αλλά και από τις παραστάσεις που έχεις όλα αυτά τα χρόνια. Πρώτα χρησιμοποιείς την εμπειρία σου και μετά όλα τα άλλα. Οπότε συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη ηλικία για τους τερματοφύλακες αλλά όπως είπα και πριν όλα είναι υποκειμενικά».   Για τον Παναθηναϊκό που του άνοιξε το δρόμο να βρει ξανά τον εαυτό του και για το γεγονός ότι πλέον απολαμβάνει την κάθε στιγμή:
«Αυτό που μου συνέβη ήταν ευλογία γιατί την περσινή χρονιά αντιμετώπισα διάφορες δυσκολίες που είχαν φέρει σε πολύ δύσκολο σημείο την καριέρα μου. Παρόλα αυτά νομίζω ότι μετά την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό όντως άνοιξε ξανά ο δρόμος για να βρω τον εαυτό μου και να μπορέσω να διεκδικήσω αυτά που θέλω.
Φιλοδοξίες μπορεί να έχω πολύ μεγάλες και να ονειρεύομαι πολλά πράγματα αλλά το ποδόσφαιρο μου έχει αποδείξει ότι μακροχρόνι
Keywords
Τυχαία Θέματα