Ο Αχιλλέας απειλεί την Ευρώπη

Το πρωτάθλημα τελείωσε... και ένα δάκρυ κύλισε απ΄τα μάτια. Ο Ολυμπιακός είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας, τον κυπελλούχο θα τον ξέρουμε σε λίγες μέρες και τα play offs είναι προ των πυλών, τα οποία όμως όπως φαίνεται δεν ενδιαφέρουν και κανένα. Κανένα; Όχι κανένα, ο Αχιλλέας Μπέος ίσως είναι ο μόνος που «καίγεται»,
διότι όπως δήλωσε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού «Σας γαμ...! Εγώ θα βγω Τσάμπιονς Λιγκ». Το ότι ο Αχιλλέας «τακτοποιεί» τους πάντες και τα πάντα στην Ελλάδα είναι γνωστό χρόνια τώρα και είναι κάτι που με το οποίο ο Μπερντές σε αυτή τη στήλη έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν, όταν τον είχε παρουσιάσει ως τον συνεχιστή του τεράστιου Γκουσγκούνη. Πλέον λοιπόν ο Μπέος έχει πάρει πολύ φόρα και είναι έτοιμος να «απαυτώσει» και την Ευρώπη και αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο διάβα του. Ο μεγαλοπαράγοντας έχει φτιάξει και νέα μπλουζάκια, που γράφουν «I fuck on the first date» έτσι ώστε οι Ευρωπαίοι σιγά σιγά να παίρνουν μια γεύση με ποιόν έχουν να κάνουν και τα οποία σήμερα σας παρουσιάζουμε. Πλατινί τρέμε.

*Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο προφίλ του Μπερντέ στο Facebook, για το twitter εδώ
Και εδώ για να τα πούμε μέσα από το gazzetta community ή
στείλτε e-mail στο [email protected]*Διαμορφώστε τώρα τον Firefox σας με personas του Μπερντέ, για τους Τζιοβάνι, Ριέρα, Σισέ,  Βιεϊρίνια. Κάντε κλικ εδώ. Νέο persona Δημήτρης Διαμαντίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα