ΝΤΕΓΚΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τη τελευταία τους προπόνηση πριν από το Σαββατιάτικο (08/10) φιλικό με τον Άρη πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ την Παρασκευή (07/10), σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το... στρατόπεδο των "γαλαζοκιτρίνων" της Λεμεσού. Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Πάμπου Χριστοδούλου ο οποίος επέστρεψε από τη Πορτογαλία.

Οι παίκτες προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς για να είναι έτοιμοι για το φιλικό με τον Άρη, το οποίο θα αρχίσει στις 17.00 στο βοηθητικό μας.

Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας

του, ώστε τη Δευτέρα να είναι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά. Από τη προπόνηση απείχε ο Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος θα ξεκουραστεί μέχρι τη Δευτέρα και θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ως γνωστόν από την αρχή της βδομάδας από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Αιρόσα, Ντεντέ, Χίντι, Περικλέους, Πάρπας και Νικολάου.

**.Αργότερα απόψε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ www.aelfc.com, ρεπορτάζ για το ταξίδι του Πάμπου στη Πορτογαλία. Ποιον μεγάλο ποδοσφαιριστή συνάντησε με τον Ρούι, τι είπαν στη Πορτογαλική τηλεόραση, με ποιά μεγάλη ομάδα μπήκαν βάσεις για μελλοντική συνεργασία και ποιοί ποδοσφαιριστές θα έρθουν στην ομάδα μας για δοκιμαστικά..

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ... ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΣΠ

ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΪΡΟΣΑ &ΝΤΕΝΤΕ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΝΤΕΓΚΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕ (ΧΩΡΙΣ ΠΑΜΠΟ)

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα