Νέντβεντ και Μότζι... κατά πάντων!

Η παταγώδης αποτυχία της Γιουβέντους φέρνει και εξελίξεις, με τον Πάβελ Νέντβεντ να επιτίθεται στους παίκτες της ομάδας, ενώ ο Λουτσιάνο Μότζι στον Τζιουζέπε Μαρότα. Η Μεγάλη Κυρία θα μείνει εκτός Ευρώπης -εκτός κι αν η Ρόμα αυτοκτονήσει την τελευταία αγωνιστική- με τον Νέντβεντ να τονίζει πως η ευθύνη για αυτό βαραίνει τους ποδοσφαιριστές.

«Η ομάδα ήταν εντελώς χαμένη εδώ και πολύ καιρό. Σκεφτείτε ότι οι εφημερίδες ασχολούνταν περισσότερο με τη Γιουβέντους σε ό,τι αφορά εξωαγωνιστικά θέματα και όχι τα αγωνιστικά. Δεν μας έλειπε απλά
λίγος χαρακτήρας ως ομάδα. Δεν είχαμε καθόλου χαρακτήρα! Οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι δεν κατάλαβαν τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα ενώ οι παλαιότεροι μάλλον το έχουν ξεχάσει. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει έντονος εκνευρισμός τώρα», τόνισε αρχικά ο Τσέχος θρύλος των Μπιανκονέρι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τζίτζι Ντελ Νέρι και στον Αντόνιο Κόντε, που ακούγεται ως υποψήφιος για να τον διαδεχθεί.

«Ο Ντελ Νέρι είναι προπονητής της Γιουβέντους αυτή τη στιγμή. Για μετά δεν ξέρω... Οσο για τον Κόντε, είναι ξεκάθαρο πως το πεπρωμένο του είναι να αναλάβει τη Γιούβε κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα είναι τώρα ή στο μέλλον. Ξέρει τι σημαίνει Γιουβέντους και έχει τον απαραίτητο χαρακτήρα».

Μότζι κατά Μαρότα!
Ο Λουτσιάνο Μότζι, πάντως, δεν κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές αλλά τον άνθρωπο που τους έφερε στη Γιουβέντους. Τον Τζιουζέπε Μαρότα.

«Είχα πει στο ξεκίνημα της σεζόν ότι η Γιουβέντους θα κινδυνέψει ακόμη και να βγει Ευρώπη και δικαιώθηκα τώρα. Η ποιότητα της ομάδας είναι πολύ χαμηλή. Η Γιούβε είχε με πολύ κακή χρονιά, ενώ επηρεάστηκε και από τραυματισμούς σε σημαντικούς παίκτες την ακατάλληλη στιγμή», τόνισε αρχικά ο Lucky Luciano και συνέχισε: «Το μέλλον του Ντελ Νέρι; Αν οι εναλλακτικές λύσεις είναι αυτές που διαβάζω στις εφημερίδες, τότε καλύτερα είναι να παραμείνει αυτός. Ο Μαρότα, άλλωστε, είναι πιο αποτυχημένος από αυτόν και σε αυτόν θα πρέπει πρώτα από όλους να δείξει η διοίκηση την πόρτα της εξόδου».

Το θέμα, βέβαια, για τη Γιουβέντους είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα και ο Μότζι δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα χρειάζεται αλλαγές. Η άμυνα και το κέντρο πρέπει να είναι οι προτεραιότητες. Σχεδόν όλοι όσοι ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι πρέπει να φύγουν»!

Τέλος, ερωτηθείς για το ποιον θα έπαιρνε ο ίδιος για προπονητή, απάντησε: «Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στον Ματζάρι, τον Βίλας Μπόας και τον Κόντε, τότε θα προτιμούσα τον τελευταίο. Καλή επιλογή κατά την άποψη μου μπορεί να είναι και ο Γκασπερίνι».
Keywords
Τυχαία Θέματα