«Να δείξουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές»

21:31 9/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
O προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε ξανά στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τονίζοντάς τους πως πρέπει να δείξουν ξανά στο γήπεδο τους λόγους που είναι πρωταθλητές.Νέες επισημάνσεις από Βαλβέρδε

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε,
φρόντισε να αναφερθεί άλλη μία φορά προς τους παίκτες του για το ματς με τον Ατρόμητο. «Θα πρέπει να δείξουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από εσάς περιμένω σοβαρότητα και μεγάλη προσοχή, για να έρθει μία καλή εμφάνιση και η νίκη», σχολίασε σχετικά ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος συνεχίζει να... πρεσάρει τους ποδοσφαιριστές του, αν και ο τίτλος έχει κριθεί.

Στο περιθώριο της προπόνησης ο Βαλβέρδε έκανε ασκήσεις για σέντρες και τελειώματα φάσεων. Εκτός αυτού οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν μίνι διτέρματα (σ.σ. πέντε εναντίον πέντε). Με άλλα λόγια, κανονικό εσωτερικό διπλό δεν έγινε.

Αγοράστηκαν 4.500 εισιτήρια για τη φιέστα

Με γοργό ρυθμό συνεχίζουν να «φεύγουν» τα εισιτήρια για τη φιέστα με την ΑΕΛ. Ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν πια αγοραστεί έχει φτάσει στις 4.500. Ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδας εξακολουθεί να δείχνει πόσο πολύ... διψά για το ματς-φιέστα με τη Λάρισα.
Keywords
Τυχαία Θέματα