Μόνος μου το πέρασα κι αυτό…

Μοιάζει με άντρα που αγάπησε, όπως τραγουδά και ο Αντώνης Ρέμος. Μόνο που η αγάπη του Τζιμπρίλ Σισέ για τον Παναθηναϊκό δεν τον γονάτισε, αλλά έφερε το τριφύλλι στο Champions League. Το gazzetta.gr φτιάχνει το Top-10 του Τζιμπρίλ Σισέ στα πλέι οφ. 10. Η βραδιά δεν ήταν δική του εξ αρχής. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν το
τιμώμενο πρόσωπο πριν την έναρξη του αγώνα και ήταν εκείνος που θα γνώριζε την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ίσως στο «αντίο» να του έπρεπε ένα πιο γεμάτο στάδιο, ένα πιο πλούσιο χειροκρότημα, όμως δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο τρόπο για να κλείσει την καριέρα του στο τριφύλλι. Ο Βραζιλιάνος μέσος σκόραρε και ο Τζιμπρίλ Σισέ έμεινε δίπλα του μέχρι το… φινάλε στους πανηγυρισμούς.

Όταν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες απομακρύνθηκαν, ο Γάλλος επιθετικός έκανε νόημα στον κόσμο να τον αποθεώσει ακόμα περισσότερο και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν πριν κατευθυνθούν προς τη σέντρα. Η φωτογραφία από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ίσως και να αποκτήσει συλλεκτική αξία, αφού μετά τη φυγή του πρώτου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει και δεύτερος.

9. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία… Όταν τα πλέι οφ έκαναν σέντρα, η αθλητική επικαιρότητα και πολύ περισσότερο η πραγματικότητα του Παναθηναϊκού ήταν στραμμένη στην Βαρκελώνη και η ασπρόμαυρη θεά δεν ήταν εκείνη που θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον. Λίγο πριν έρθει η Κυριακή του… έκτου, ο Τζιμπρίλ Σισέ συναντήθηκε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Θεσσαλονίκη με οπαδούς των πρασίνων που έφευγαν την ίδια ώρα για Ισπανία.

«Η Μακάμπι είναι καλύτερη ομάδα από τη Σιένα, όμως εμείς είμαστε ανώτεροι, αρκεί να παίξουν τα παιδιά σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Τους πιστεύουμε όλοι. Να τους βοηθήσετε όσο μπορείτε», προέτρεψε τους οπαδούς των πρασίνων, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση πως θα κέρδιζαν στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ. Δεν το έκαναν, αλλά τη συγκεκριμένη Κυριακή δεν στεναχωρήθηκε και κανείς!

8. Όπου Τζιμπρίλ Σισέ, υπάρχει από πίσω και η στιλιστική πλευρά! Ο Γάλλος επιθετικός ξεκίνησε τα πλέι οφ με την αγαπημένη του μοϊκάνα σε μονόχρωμο μαύρο, όμως μετά την Τούμπα το άλλαξε. Ίσως επειδή η ομάδα του έχασε, ίσως επειδή ο αντίπαλος τού έδινε την έμπνευση να κινηθεί διαφορετικά. Ο Σισέ εμφανίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με την μπροστινή τούφα βαμμένη ξανθιά, κάτι που κράτησε μέχρι και το τελευταίο ματς.

7. Πάθος!! Είτε πρόκειται για πρωτάθλημα, για κύπελλο, για πλέι οφ, για προπόνηση ήταν πιθανότατα και για videogame με τα παιδιά του, ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να κερδίζει. Ηγέτης, γεννημένος νικητής και παρεμφερή κοσμητικά επίθετα που επιβεβαιώνονται στις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και στιγμές που θα ξεπεράσει τα όρια, πότε απογοητευμένος από τον εαυτό του κλωτσώντας το δοκάρι και πότε εξοργισμένος με τον διαιτητή.

Ο Μιχάλης Τσινιάρης ήταν το πρόσωπο που προκάλεσε την οργή του στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, όταν στο 34’ ο Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα
Keywords
Τυχαία Θέματα