Μιλόσεβιτς: «Ταιριαστό δίδυμο με Κινγκ»

Ο Στέβαν Μιλόσεβιτς έφτασε πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, με τον Σέρβο σέντερ να εμφανίζεται έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη στα επικείμενα playoffs της Α1.Ο Σέρβος σέντερ (26, 2,11μ.), Στέβαν Μιλόσεβιτς, μίλησε για...

... την προσεχή συνεργασία του με τους «κίτρινους»:

«Ηρθα και ελπίζω να πάνε όλα καλά για μένα, να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο που έχει βάλει, να βγει στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω να δείξουμε ικανοί να το κάνουμε.

Ξέρω ότι υπάρχει διαφορά σε σχέση
με το κυπριακό πρωτάθλημα. Εγώ περιμένω από τον εαυτό μου να παίξει όπως συνήθως παίζει, με καλή άμυνα και ριμπάουντ μέσα στη ρακέτα, να σκοράρω εύκολα καλάθια. Ελπίζω να τα καταφέρω».

... τον υποψήφιο συμπαίκτη του, Άντονι Κινγκ, με τον οποίο υπήρξαν αντίπαλοι και πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο, αλλά και στην Γερμανία:

«Είναι διαφορετικός παίκτης από μένα, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης. Τον ήξερα και από πριν, όχι μόνο στη Κύπρο όπου βγήκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Τον έχω αντιμετωπίσει και στη Γερμανία, είναι καλός παίκτης, πολύ αθλητικός με καλό σουτ από μέση απόσταση και ελπίζω να κάνουμε καλό δίδυμο και να ταιριάξουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα