Μέσα Ίβιτς, έξω Βιεϊρίνια


Κανονικά προπονήθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, αφού ο μέσος του ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες. Χωρίς Βιεϊρίνια με Λάρισα.Στην διάθεση του Μάκη Χάβου θα βρίσκεται ο Βλάνταν Ίβιτς στο ματς του ΠΑΟΚ με την Λάρισα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague,
αφού ο έμπειρος μέσος προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο του και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους «βυσσινί».

Αντίθετα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για άλλη μία ημέρα χαλαρό ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στους Θεσσαλούς.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, ενώ οι διεθνείς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, εκτός από τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική του.

Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος αγωνίστηκε χθες στο φιλικό ματς της Χιλής με την Κολομβία, που έγινε στη Χάγη της Ολλανδίας, και από αύριο θα μπει στις προπονήσεις.  Απών ήταν και ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα