«Μένουμε ταπεινοί στην Μίλαν...»

Τέσσερις αγωνιστικές μένουν για να κατακτήσει η Μίλαν τον φετινό τίτλο στην Ιταλία σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστηση του μιας και οι «ροσονέρι» είναι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.
«Είμαι ευχαριστημένος επειδή ξέραμε ότι μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αλλά το πρωτάθλημα δεν είναι δικό μας ακόμα», τόνισε μετά την λήξη του ματς ο Γκαλιάνι και στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Η Μπρέσια παίζει καλό ποδόσφαιρο και κάθε μεγάλη ομάδα δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της. Τώρα πρέπει
να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα της Κυριακής, όπου θα έχουμε αρκετές απουσίες κόντρα στην Μπολόνια.
Ο Ρίνο Γκατούζο υπέστη ένα τράβηγμα στο ζέσταμα, ο Μαρκ Φαν Μπόμελ αποβλήθηκε, ενώ δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Αλεχάντρε Πάτο και Πίπο Ιντζάγκι. Πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει και να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τους τέσσερις βαθμούς που μας λείπουν για να κερδίσουμε τον τίτλο».

Σχολιάζοντας τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, όταν και αποκτήθηκαν οι Φαν Μπόμελ, Κασάνο και Εμάνουελσον, υποστήριξε: «Αν δεν είχαμε πάρει αυτούς τους παίκτες, δεν θα ήμασταν οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο. Η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή χάρη στους σπουδαίους παίκτες που έχουμε. Αυτούς που αποκτήσαμε τον Ιανουάριο, σε συνδυασμό με αυτούς που ξεκινήσαμε τη χρονιά».
Keywords
Τυχαία Θέματα