Μένει ο Γκέκας, φεύγει ο Αμανατίδης

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει να κρατήσει τον Φάνη Γκέκα στο δυναμικό της, κάτι που δεν ισχύει για τον Γιάννη Αμανατίδη για τον οποίο μίλησε με πολύ σκληρά λόγια ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας.
  Βαριές κουβέντες επέλεξε να κάνει ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μπρούνο Χούμπνερ, για τον Γιάννη Αμανατίδη. Ο Χούμπνερ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα ποδοσφαιριστή με τον πλέον άκομψο τρόπο, απαξιώνοντας με δηλώσεις του την ποδοσφαιρική αξία του Αμανατίδη.
«Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να καταλάβει, αφού υπάρχουν περιπτώσεις που ένας ποδοσφαιριστής θέλει να βοηθήσει την ομάδα,
αλλά δεν μπορεί πλέον να το κάνει», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρέπει να αναγνωρίζει τι συμβαίνει και αν είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του, να αποχωρεί ή μπορεί να του πει κάποιος πως αν παραμείνει στην ομάδα δε θα αγωνίζεται». Ο Χούμπνερ άφησε να εννοηθεί ότι έχει «δείξει» τα παραπάνω στον Αμανατίδη, όμως εκείνος δεν έχει λάβει το μήνυμα και έτσι η Άιντραχτ θα περάσει στις… πράξεις: «Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος απέναντι σε έναν παίκτη. Θα πρέπει να μιλήσω με τον Αμανατίδη. Όμως έχουν γίνει τόσες πολλές συζητήσεις, που κάποιες στιγμές πρέπει να σταματήσεις τις κουβέντες και να αρχίσεις τις πράξεις. Διαφορετικά, επαναλαμβάνεσαι και δεν είσαι αποτελεσματικός». Ο αθλητικός διευθυντής της Γερμανικής ομάδας μίλησε και για τον Φάνη Γκέκα, για τον οποίο όμως είχε μόνο καλά λόγια να πει τονίζοντας πως πιστεύουν στις ικανότητές του: «Ο Γκέκας έχει αίσθηση του γκολ. Σύντομα θα είναι και πάλι αποτελεσματικός. Πρέπει να αρκείσαι σε αυτά που έχεις. Αν βρεις κάτι καλύτερο, μπορείς να το σκεφτείς. Όμως δεν είναι εύκολο να βρεις πραγματικά καλούς σκόρερ».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα