Με τη δύναμη της έδρας η «Βασίλισσα»

17:36 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παλέψει για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης στην κατάμεστη Κάχα Μάτζικα απέναντι στην Βαλένθια (7/4, 9.45μ.μ. ) στο πέμπτο παιχνίδι  της σειράς.Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Μολίν Εμανουέλ ανέφερε στο euroleague.net: «Κατά τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα δούλεψε σκληρά για να φτάσει στα πλέι οφ έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Τα καταφέραμε και τώρα βρισκόμαστε στο πέμπτο παιχνίδι που θα γίνει
στην έδρα μας. Τώρα χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας, όπως στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. Θα είναι πολύ σημαντικοί και ελπίζω να μας βοηθήσουν. Είναι ένα παιχνίδι σπουδαίο, όπου θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και πνευματικά δυνατοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Ο Κάρλος Σουάρεθ τόνισε με τη σειρά του: «Θεωρούμασταν φαβορί και κάποιοι πίστευαν ότι θα είχαμε εύκολο έργο, όμως αποδείχτηκε όμως αποδείχτηκε το αντίθετο. Έχουμε πίεση, αλλά πρέπει να την νικήσουμε. Χρειάζεται να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν μας καταβάλει ο εκνευρισμός, δεν θα έχουμε τύχη».
Keywords
Τυχαία Θέματα