Με Μπέιλ στο «Μπερναμπέου»

22:29 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Αρκετές είναι οι πιθανότητες του Γκάρεθ Μπέιλ να ξεκινήσει στο ματς της Τότεναμ με την Ρεάλ στην Μαδρίτης για τους «8» του Champions League καθώς ο Χάρι Ρέντναπ τον συμπριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Γκαλάς.Ο Ουαλός προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στο Μπερναμπέου την Δευτέρα (04/04) και ο τεχνικός των Λονδρέζων λογικά θα του δώσει φανέλα βασικού αν δεν προκύψει κάτι αρνητικό την τελευταία στιγμή. Ο Γκαλάς, που είχε σώσει την Τότεναμ πάνω στην γραμμή στο ματς με την Μίλαν
στους «16», μπορεί επίσης να είναι στο αρχικό σχήμα, αν και πριν τρεις μέρες ο Ρέντναπ είχε πει ότι δεν μπορεί καν να κλωτσήσει μπάλα. Αμφίβολος είναι ο Κράνιτσαρ, ενώ το ταξίδι δεν πραγματοποίησε το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου από την Εβερτον, Στίβεν Πίενααρ. Εκτός έχουν τεθεί οι αμυντικοί, Λέιντλι Κινγκ, Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, Γιούνες Καμπούλ και Αλαν Χάτον.

Η αποστολή: Γκόμες, Πλετίκοσα, Κουντιτσίνι- Μπασόνγκ, Γκαλάς, Ασού-Εκοτό, Ντόσον Τσόρλουκα- Μπέιλ, Σάντρο, Τζίνας, Λένον, Ρόουζ, Χάντλεστοουν, Μόντριτς, Κράνιτσαρ, Φαν Ντερ Φάαρτ- Κράουτς, Παβλιουτσένκο, Ντεφόε.
Keywords
Τυχαία Θέματα