Μάχες για τετράδα και... παραμονή

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την παραμονή και τα πλέι οφ περιλαμβάνει το... λειψό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Α1, καθώς οι αγώνες των «αιωνίων» έχουν αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεών τους στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.Ο Άρης παλεύει για το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμά του στην βαθμολογία εν όψει πλέι οφ και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ουραγού Ηρακλή στο «Ιβανώφειο».

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται το στο «Βενετόκλειο» τον Ίκαρο Καλλιθέας,
με τους «θαλασσί» να χρειάζονται την επικράτηση, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για τα πλέι οφ και τους νεοφώτιστους να είναι πλέον...αγχωμένοι αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με το Μαρούσι στο κλειστό της Πυλαίας, σε μία «μάχη»... Ευρωλίγκας, καθώς οι δύο ομάδες να «συγκατοικούν» στην τρίτη θέση της κατάταξης με 33 βαθμούς.

Σημαντικό παιχνίδι, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία θα διεξαχθεί στα Ιλίσια, με τον Ηλυσιακό, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζώνη του υποβιβασμού, να υποδέχεται τον Πανελλήνιο, που έχει έναν βαθμό περισσότερο από τους «κιτρινόμαυρους».

Η Καβάλα με τον Πανιώνιο ισοβαθμούν στην κατάταξη και αναμετρώνται στο κλειστό της Καλαμίτσας, με τις δύο ομάδες να θέλουν αμφότερες τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στην πρώτη οκτάδα.

* H ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Περιστέρι-Ολυμπιακός για την 22η αγωνιστική θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/3

Ηρακλής –Άρης Ιβανώφειο    Σπυρίδωνος, Παπαπέτρου, Ξενικάκης 17:00
Κολοσσός- Ικαρος Καλλιθέας Βενετόκλειο Τανατζής, Σώμος, Κατραχούρας 17:00 ET1

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3 

Ηλυσιακός-Πανελλήνιος Κλειστό Iλισίων Σχινάς, Μάνος, Αφεντουλίδης 17:00 ET1 
Καβάλα-Πανιώνιος ΔΑΚ Καλαμίτσας Χριστοδούλου, Φούφης, Παφίλης 18:00
ΠΑΟΚ-Μαρούσι ΠΑΟΚ Sports Arena Γκόντας, Καρακατσούνης, Ψαριανός 18:00 NOVASPORTS

Αναλυτικά εδώ η βαθμολογία.
Keywords
Τυχαία Θέματα