Κωστένογλου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

22:03 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Για αδικία έκανε λόγο ο τεχνικός της Λάρισας Νίκος Κωστένογλου, τονίζοντας πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στη Τούμπα.Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής τόνισε:

Για την εικόνα του ματς με τον ΠΑΟΚ: «Παρόλα τα αγωνιστική προβλήματα που είχαμε πριν την έναρξη του αγώνα και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Πανγκράτ στην αρχή του ματς θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή αλλά δεν μας απείλησε εκτός από μια φάση
με τον Ίβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε το παιχνίδι χωρίς καμία ιδιαίτερη πίεση, είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, με πιο καλή αυτή του Τσιμπάμπα για να πάρουμε τον ένα βαθμό. Τα πράγματα, πλέον, είναι δύσκολα για εμάς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν θα ήταν ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας: «Εγώ αξιολόγησα το παιχνίδι δεν είπα κάτι. Αξιολόγησα την ροή του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι μόνο με νίκες θα σωθούμε. Πως είναι δυνατόν να μας ικανοποιεί η ισοπαλία; Ηρθαμε για να κερδίσουμε το ματς. Από τότε που είμαι στην Λάρισα πάντα προσπαθεί, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, οι ελπίδες μας για παραμονή είναι ελάχιστες».

Για το γιατί η Λάρισα προσπάθησε να σκοράρει μόνο όταν δέχθηκε γκολ: «Δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά το ότι είχαμε καλή αμυντική οργάνωση μας κάνει να θέλαμε την ισοπαλία. Μετά το γκολ, όμως, δημιουργήσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες.
Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους του. Πρέπει όποια και να είναι η έκβαση του αγώνα δεν πρέπει να τρώμε κόκκινη κάρτα. Δεν νομίζω πάντως ο Ματίας (σ.σ. Ιγκλέσιας) να φλέρταρε με την δεύτερη κίτρινη κάρτα».
Keywords
Τυχαία Θέματα