Η αχίλλειος πτέρνα του... Μπέου

Η «Αχιλλειάδα» συνεχίζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ο μεγαλοπαράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζει ακάθεκτος, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για «φλώρους» που ξεφτίλισε, φωνάζοντας σε αποδυτήρια «Σας γαμ...! Εγώ θα βγω Τσάμπιονς Λιγκ», μιλώντας περί άψογης φιλοξενίας, παλαιότερα μιλούσε για «τσόντα» και άλλα τέτοια όμορφα και όπως φαίνεται «φρένο» δεν πρόκειται να μπει παρά την δίωξη που του έχει ασκηθεί. Και το ερώτημα που γεννάται όμως είναι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σταματήσει τον Αχιλλέα.
Κι όμως υπάρχει. Υπάρχει και είναι... γυναίκα. Όχι μια οποιαδήποτε γυναίκα αλλά η δικιά μας γαζέλα... Έλενα Φάκου. Φήμες λένε ότι με την φόρα που είχε πάρει ο Αχιλλέας, επόμενός του στόχος ήταν η Έλενα... αλλά δεν τα κατάφερε. Όπως μπορείτε να δείτε στο photogallery, ο παράγοντας το προσπάθησε πολύ, έπεσε και στα γόνατα για να κατακτήσει τη γαζέλα αλλά μάταια καθώς η Έλενα δεν «τσίμπησε» και έστειλε τον Μπέο στο καλάθι των αχρήστων. Τελικά μερικά πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα σε αυτό τον κόσμο αρκεί να έχεις το σωστό τρόπο. Εύγε γαζέλα...*ευχαριστούμε την Έλενα για την παραχώρηση των φωτογραφιών της.

*Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο προφίλ του Μπερντέ στο Facebook, για το twitter εδώ
Και εδώ για να τα πούμε μέσα από το gazzetta community ή
στείλτε e-mail στο [email protected]*Διαμορφώστε τώρα τον Firefox σας με personas του Μπερντέ, για τους Τζιοβάνι, Ριέρα, Σισέ,  Βιεϊρίνια. Κάντε κλικ εδώ. Νέο persona Δημήτρης Διαμαντίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα