Γκετσέφσκι: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα»

Καθοριστικό χαρακτήρισε το πρώτο ματς των μικρών τελικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη (26/5, 7.00μ.μ, Νovasports) ο Τόντορ Γκετσέφσκι, με τον Σκοπιανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ του «Δικεφάλου του Βορρά» να εστιάζει στην απαιτούμενη εκμετάλλευση του πλεονεκτήματος της έδρας. «Τώρα έρχεται η σειρά των αγώνων με τον Άρη, αυτοί είναι οι δικοί μας τελικοί, οι δικοί μας αγώνες, αυτοί που περιμέναμε εδώ και καιρό. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό για το οποίο παλέψαμε σκληρά
από την αρχή της χρονιάς, το πλεονέκτημα έδρας. Το πρώτο ματς θα είναι καθοριστικό γιατί εκεί θα έχουμε μεγάλη πίεση και άγχος. Ο Άρης έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του συγκριτικά με το τελευταίο μας παιχνίδι, αλλά έχουμε χρόνο για να τον μελετήσουμε και να είμαστε έτοιμοι. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να μας αιφνιδιάσουν. Επαναλαμβάνω ότι το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Κερδίζουμε και μεταφέρουμε το άγχος στους αντιπάλους, αυτό πιστεύω ότι θα κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδό μας θα είναι κατάμεστο», τόνισε αρχικά ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ του ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της επιστροφής του Ρόουλ Μάρσαλ στην αγωνιστική δράση: «Σίγουρα η επιστροφή του Μάρσαλ είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς. Είναι σημαντικός παίκτης, ιδιαίτερα στην επίθεση και μια επιπλέον λύση τώρα που κρίνεται όλη η χρονιά. Δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα προσαρμογής, αφού δέκα μήνες δουλεύουμε κάθε μέρα μαζί».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα