Γαμπιεράκης: Με βαριά καρδιά

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης, ο οποίος είναι και φίλαθλος της ΑΕΚ μίλησε για την δύσκολη μάχη σωτηρίας που τελικά πλήγωσε την ομάδα της καρδιάς του, ενώ απάντησε και στις κατηγορίες της Ένωσης.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra 103,3 fm:

Για την μάχη σωτηρίας:
«Μετά το ματς με τον Πανελλήνιο ό,τι και να κάναμε. οι αναλύσεις έδειχναν δύσκολη την παραμονή. Το μόνο που κάναμε ήταν να αφοσιωθούμε ως ομάδα, να δούμε αγωνιστικά τι μπορούμε
να κάνουμε. Ήξερα ότι για να σώσω την παρτίδα είχα απέναντί μου την ΑΕΚ. Έπρεπε να το κάνω με βαριά καρδιά. Έπρεπε να έχω εντάξει τη συνείδησή μου απέναντι στους λίγους φίλους του Ηλυσιακού. Δεν έχει τον αριθμό των οπαδών που έχει η ΑΕΚ. Είμαι υποχρεωμένος να είμαι έντιμος και να τους κοιτάω όλους στα μάτια. Κάναμε ό,τι δεν είχαμε κάνει όλη την περίοδο. Ένα ταμείο που το είχαμε για δύσκολες περιπτώσεις, το χρησιμοποιήσαμε και φέραμε δυο Αμερικανούς. Ό,τι κερδίσαμε, το κερδίσαμε αγωνιστικά. Όπως όλες οι ομάδες έπαιξαν και μας παίξανε στα ίσια, παίξανε και με άλλες ομάδες. Δυστυχώς αυτή που “θα πληρώσει τη νύφη” είναι η ΑΕΚ. Δεν θέλω να πουλήσω Αεκοφροσύνη. Δεν ήθελα εκδίκηση. Είμαι ένας τίμιος άνθρωπος όπως πιστεύω ότι είναι και ο Φιλίππου που αποσύρθηκε από τα δρώμενα, αηδιασμένος από κάποιες καταστάσεις. Όπως εκείνος έκανε τίμιο αγώνα κι όταν κάτι δεν του άρεσε έφυγε, κάναμε κι εμείς».

Για την καταγγελία της ΑΕΚ:

«Τον Δελημπαλταδάκη έχω να τον δω και να μιλήσω μαζί του αρκετό καιρό. Δέχτηκα μήνυμα συγχαρητηρίων μετά τον Κολοσσό. Δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο ραντεβού, το είχαμε μετά την πρόταση από την Τουρκία για τον Μπάξτερ. Ο Δελημπαλταδάκης είχε στο παρελθόν μετοχές αλλά τώρα γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάτι στο όνομά του. Δεν έρχεται ούτε σαν μάνατζερ. Δεν ερχόταν κανένας μάνατζερ στο γήπεδο. Ήθελα τα παιδιά να συγκεντρωθούν στην προσπάθειά τους. Αν ήμουν στη θέση της ΑΕΚ και θιγόμουν ίσως να το έκανα. Όταν υπογράφουμε τη σύμβαση έναρξης του πρωταθλήματος δεν τα ξέρουμε; Υπάρχουν φάκελοι και πιστοποιητικά. Όταν υπογράφτηκε η σύμβαση από τον ΕΣΑΚΕ δεν ελέχθηκαν; Δεν τα ήξεραν; Γιατί δεν έκαναν νωρίτερα την καταγγελία; Αν γνώριζα ότι μια ομάδα δεν είχε εγγυητική θα το είχα κάνει νωρίτερα. Είναι 16 ομάδες, ξέρουμε ότι κάποια θα βγει πρώτη και κάποια τελευταία. Του χρόνου μπορεί να είναι ο Ηλυσιακός. Πρέπει να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε με τον Ολυμπιακό και την Καλαμαριά; Το 2005 δεν καταφέραμε, ως ΑΕΚ, να κρατήσουμε τον Γιάννη Φιλίππου. Να τον μεταπείσουμε, να μείνει στην οικογένειά μας. Να μας έχει ψηλά όπως μας είχε. Όσο ήμουν στην ΑΕΚ ποτέ δεν είχαμε καλή εικόνα με το τι έφταιγε. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει με αυτά τα πράγματα. Δεν μπορεί να είναι στο χείλος του γκρεμού. Η ΑΕΚ θα έπρεπε να ήταν μέσα στις πρώτες 5 ομάδες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ και να ψάχνουμε ποιος είναι ο 5ος από αυτούς που θα ήταν ο αποτυχημένος».

Για αυτό που τον έδιωξε από την ΑΕΚ:

«Έφυγα 22 ετών από την Πάτμο για την ΑΕΚ. Εγκατέλειψα την οικογένεια
Keywords
Τυχαία Θέματα