Επαφές για Σαντάνα

Το όνομα του Aργεντινού μέσου της Φιορεντίνα Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα έπεσε στο τραπέζι από τον Τζιαμπάολο Μοντάλι για τον Ολυμπιακό στην πρόσφατη κουβέντα που είχε ο Ιταλός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.Ωστόσο, η απάντηση του γενικού διευθυντή της Ρόμα δεν έγινε γνωστή. Ο 29χρονος Αργεντινός μέσος της Φιορεντίνα προτάθηκε πριν από μερικές μέρες στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ σοβαρά. Μάλιστα, φέρεται να έχουν ήδη γίνει διερευνητικές επαφές με την πλευρά του
ποδοσφαιριστή.

Ο Σαντάνα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και το στυλ παιχνιδιού του θυμίζει πολύ τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Από τότε που ξεπέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς εισηγήθηκε την παραμονή του στην διοίκηση των «βιόλα». Ο Σαντάνα όμως έχει αποφασίσει να φύγει καθώς ψάχνει ένα τριετές ή τετραετές συμβόλαιο, το οποίο ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να του το προσφέρει.
Keywords
Τυχαία Θέματα