ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΞΩ

Εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα περίπου μήνα θα παραμείνει ο Νεμάνια Βουτσίσεβιτς.Ο άσος της Ανόρθωσης τραυματίστηκε ως γνωστόν στο ντέρμπι την Ομόνοια και αποχώρησε στο 85΄, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.Ο "Βούτσι" έχει υποστεί εξάρθρημα ώμου κι έτσι μετά το Μαραγκό -παρότι που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του- ακόμα ένας παίκτης που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή της "Κυρίας" δεν θα βρίσκεται στα πλάνα των "κυανόλευκων" για τις επόμενες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Αμμοχώστου.Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ"Το πρόγραμμα της ομάδας σήμερα περιλαμβάνει ρεπό και από αύριο απόγευμα (27/09, 17:30) οι ποδοσφαιριστές μας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (02/10, 18:00) με την Αλκή στο Γ.Σ.Ζ. για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 
NEMANJA VUCICEVIC: Ο Nemanja Vucicevic αποχώρησε από το χθεσινό (25/09) παιχνίδι με εξάρθρημα ώμου. Μεταφέρθηκε σε κλινική όπου του έγινε ανάταξης με νάρκωση. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς από την ερχόμενη βδομάδα και αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σε 3 με 4 βδομάδες.
 
RICARDO LABORDE: Ο Ricardo Laborde προπονήθηκε σήμερα ατομικά και αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την ερχόμενη Τετάρτη (28/09).
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Ο Χρίστος Μαραγκός συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη (29/09) να μεταβεί στην Γερμανία για να επανεξεταστεί και να πάρει το τελικό ΟΚ για να επανέλθει στις προπονήσεις.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Η μετεγχειρητική πορεία του Κωνσταντίνου Μιντίκκη εξελίσσεται ικανοποιητικά και από αύριο θα ξεκινήσει τρέξιμο.
 
ΜΑΡΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Ο Μάρκος Μιχαήλ συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αύριο αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο".ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΚΟΥΤΜΑΝ ΚΑΙ... ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣΜΙΧΙΤΣ... ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΑΝ)ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΪΛΟΦ (ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ) ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΪΛΟΦ ΝΑ ΦΥΓΕΙΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ (ΦΩΤΟΣ)ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΪΛΟΦΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΠηγή: www.kerkida.net
Keywords
Τυχαία Θέματα