Έκλεισαν την Συγγρού

Ο Γεράσιμος Βεντούρης βρίσκεται πολύ κοντά στην παραίτησή του και ο κόσμος του Πανιωνίου έκλεισε την Συγγρού διαμαρτυρόμενος για την μη αδειοδότηση. Ραγδαίες οι εξελίξεις στους «κυανέρυθρους».Μορφή χιονοστιβάδας έχουν οι εξελίξεις στον Πανιώνιο από την στιγμή που η ΕΠΟ δεν έδωσε την απαιτούμενη άδεια στην ομάδα για να συμμετάσχει στην Σούπερ Λίγκα. Ο κόσμος των «κυανέρυθρων δεν έμεινε αμέτοχος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και διαδήλωσε στην Συγγρού, κλείνοντας μάλιστα μια από τις πιο κεντρικές
λεωφόρους της Αθήνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Συγκεκριμένα κοντά στους 400 οπαδούς του Πανιωνίου διαδηλώνουν έχοντας κλείσει το ρεύμα προς Σύνταγμα, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Παραιτείται ο Βεντούρης

Εξελίξεις όμως και μάλιστα ραγδαίες υπάρχουν και στο θέμα του προέδρου.  Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Βεντούρης μετά τις τελευταίες εξελίξεις σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραιτηθεί, κάτι που μάλιστα αναμένεται να κάνει και αύριο, όταν και θα έχει επιστρέψει από το εξωτερικό.  Ο πρόεδρος του Πανιωνίου που επιστρέφει από την Κορέα, είναι σκασμένος που η ομάδα δεν πήρε την άδεια και η πιθανή του παραίτηση ίσως να και να σημαίνει πως η υπόθεση δεν θα έχει αίσιο τέλος για το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα