Εισιτήριο τελικού για την 2η Περιφέρεια

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Περιφερειακών Ομάδων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «GOOD LEAGUE Ο.Π.Α.Π.», θα διεκδικήσει η 2η Περιφερειακή ομάδα, που συνέτριψε με 4-0 την 7η Περιφερειακή ομάδα.Οι νικητές, που αποτελούνται από τις ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Σερρών και ΕΠΣ Χαλκιδικής, θα αντιμετωπίσουν στο μεγάλο τελικό της κατηγορίας Νέων στις 7 Μαϊου τη 10η Περιφερειακή ομάδα, στο γήπεδο του Περιστερίου.Σκόρερ:
Μολυβάς (42’), Μυλωνάς (58’), Ποζατζίδης (60’), Γκόλτσης (90’).Διαιτητής: Τοπούζης (Χαρίτσης, Δάντσης).2η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Περπερίδης, Καρατζιάς, Ποζαντζίδης, Κανίδης, Γκόλτσης, Λιάρος, Κουδέρης (32’ Μυλωνάς), Γκελτρενίδης, Μολυβάς (65’ Σιδηρόπουλος), Τσιμίκας (75’ Τοπουζλίδης), Μουτεσίδης.7η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μαρινάκης, Παντέλης (50’ Βούζας), Ρόπας, Τσιανάκας, Επταήμερος, Κλής, Τσακύρης, Παπάζογλου (75’ Κολιούσης), Κολοκοτρώνης, Ταυταρίδης, Νυφαδόπουλος (60’ Βελλής).ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Ο προπονητής της 2ης Περιφερειακής ομάδας, Φώτης Μαζουλουξής τόνισε: «Δεν ολοκληρώσαμε την προσπάθεια καθώς μένει ο τελικός. Το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων. Η ομάδα αυτή έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΜ και το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη τους, τους άλλους Ενωσιακούς προπονητές Στοίλα, Ζαμπέτογλου, Μπάπκα και Τσελεπή και το Δ.Σ. των Ενώσεων τους, τα παιδιά από της περιφέρεια αλλά και τους προπονητές των ομάδων. Έδειξαν τα παιδιά που παίζεται το σωστό ποδόσφαιρο και με τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κάτσικας, προπονητής της  7ης Περιφερειακής ομάδας είπε: «Το αποτέλεσμα τα λέει όλα και αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων. Σίγουρα περιμέναμε περισσότερα από την ομάδα μας. Καλή επιτυχία στην 2η περιφέρεια. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα αυτό που έγινε φέτος με το θεσμό των περιφερειών καθώς έπαιζαν μαζί παιδιά από διαφορετικές ομάδες. Στο τέλος κάνοντας την αποτίμηση θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας».*Στο τελικό των παίδων η 2η Περιφερειακή ομάδα θα αντιμετωπίσει τη 1η η οποίας επικράτησε της 10ης με σκορ 4-0*Ο μικρός τελικών των Παίδων θα διεξαχθεί στις 28/4/2011 στο γήπεδο Ολύνθου (16:00), ενώ ο μικρός τελικός της κατηγορίας Νέων μεταξύ της 6ης και 7ης Περιφερειακής ομάδας ια διεξαχθεί τη Παρασκευή 29/4/2011 (10:00) επίσης στο γήπεδο της Ολύνθου.
Keywords
Τυχαία Θέματα