Δύναμη ο Ράφα!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ρισάρ Γκασκέ και προκρίθηκε στον τελικό της Ρώμης. Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν στις γυναίκες η Μαρία Σαράποβα και η Σαμάνθα Στόσουρ. Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ρισάρ Γκασκέ στο τουρνουά της ιταλικής πρωτεύουσας, όμως οι εμφανίσεις του έμελλε να ολοκληρωθούν στα ημιτελικά. Ο νεαρός πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά εξαιρετική εμφάνιση, όμως η εμφάνιση του Ναδάλ ήταν ακόμη καλύτερη.

Για
ένα μόνο σετ άντεξε στην πίεση του Ράφα ο Γάλλος τενίστας και μετά το 7-5, παραδόθηκε αμαχητί στον Ισπανό, ο οποίος με 2-0 σετ (7-5, 6-1) εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του «Φόρο Ιταλικο» για 6η φορά τα τελευταία επτά χρόνια και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς-Άντι Μάρεϊ.

«Φωτιά» η Σαράποβα

Στα ημιτελικά των γυναικών έγινε από νωρίς το ζευγάρι του μεγάλου τελικού, με τη Μαρία Σαράποβα και τη Σαμάνθα Στόσουρ να διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο. Η Ρωσίδα τενίστρια, θυμίζοντας τον παλιό καλό της εαυτό έκανε… φύλλο και φτερό την Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίν Βοσνιάκι και με 7-5, 6-3 κόντρα στη Δανή πρωταθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ένα τίτλο έπειτα από αρκετό καιρό. Στην άλλη αναμέτρηση της τετράδα, η Στόσουρ έθεσε εκτός την Κινέζα, Να Λι με 7-6, 6-1.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα