«Δεν ξέρουμε αν θα μείνει ο Μπουφόν»

Κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι παραμονή του Τζίτζι Μπουφόν στην Γιουβέντους και μετά το καλοκαίρι σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο οποίος όμως απέκλεισε μετακόμιση στο Μάντσεστερ.Παρότι το συμβόλαιο του 33χρονου πορτιέρε λήγει το 2013, ο ατζέντης του, Σιλβάνο Μαρτίνα, τόνισε ότι στο τέλος της περιόδου θα ξεκαθαρίσουν όλα: «Αν θα μείνει στην Γιουβέντους; Δεν ξέρω, θα πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση με τον σύλλογο. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι υπάρχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Οσον αφορά την Μάντσεστερ Σίτι, δεν
πιστεύω, αφού έχουν τον τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας και γνωρίζω ότι ο Μαντσίνι είναι ευχαριστημένος. Αρα δεν υπάρχει πιθανότητα».

Σχετικά με τα όσα έχουν γραφτεί για τους Κόκκινους Διαβόλους, πρόσθεσε: «Για την Γιουνάιτεντ, πρόσφατα απέκτησε έναν τερματοφύλακα για το μέλλον και δεν νομίζω ότι ψάχνουν κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε κρούση από τις ομάδες του Μάντσεστερ. Δεν υπάρχει επαφή ούτε με την Αρσεναλ, ξέρω ότι χρειάζονται τερματοφύλακα και είναι πολύ σημαντικό σύλλογος, όμως δεν υπάρχουν επαφές».
Keywords
Τυχαία Θέματα