Δ’ Εθνική: Ισόπαλο το νησιώτικο ντέρμπι

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής του 5ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής μεταξύ Ολύμπου – Τηλυκράτη, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0), όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην αναμέτρηση του πρώτου Γύρου, στη Λευκάδα.Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου, με ελάχιστες φάσεις και με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα… νώτα τους. Έτσι, η ισοπαλία ήρθε ως φυσιολογικό και δίκαιο αποτέλεσμα.Για τον κερκυραϊκό σύλλογο, αυτή ήταν η δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία, μετά από εκείνη στον Λούρο με τον Θρίαμβο. Αυτή η συνεχόμενη
απώλεια βαθμών, έφερε την ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, για πρώτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα, αφού την προσπέρασε ο Αστέρας Ρόκκας.Όσον αφορά τους Λευκαδίτες, πήραν μέσα στην Κέρκυρα το αποτέλεσμα που ήθελαν. Με αυτή την ισοπαλία, οι «κυανέρυθροι» του Βασίλη Ξανθόπουλου εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο στον 5ο Όμιλο και άρα την επόμενη σαιζόν θα αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.Το νησιώτικο ντέρμπι διεξήχθη χθες Κυριακή στο γήπεδο του Ολύμπου, με διαιτητή τον Σ. Μαντάκη, ο οποίος είχε βοηθούς τον Β. Γιοβανόπουλο και τον Χ. Τσιαμπαζή, όλοι από τον Σύνδεσμο Ημαθίας. Οι συνθέσεις των ομάδων:ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Γιάννης Γκαμπέτας): Αβραμιώτης, Κονόμης, Κλίντης, Βασιλάκης, Τ. Παπάς, Πουλημένος, Τσεβανέδης (80΄ Ριστάνης), Γραμμένος, Πάγκαλης (50΄ Καρύδης), Φούκης, Λουκούμης (62΄ Γκολόσης)
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Σκιαδάς, Μπερερής, Αχείμαστος, Πουταρίδης, Τέλλος, Μαριολής, Νάκος, Κτενάς, Τσιούνης (87΄ Σιαπέρας ), Καρακατσάνης (60΄ Κατσίκης), Καλογερής. 
Keywords
Τυχαία Θέματα