Χωρίς άδεια ΟΦΗ και Τρίκαλα!

Σοκ για ΟΦΗ και Τρίκαλα, καθώς τα μαντάτα το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν δυσάρεστα! Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, οι δύο ομάδες δεν πήραν άδεια και έτσι δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα! Τα χαμόγελα πάγωσαν σε Ηράκλειο
και Τρίκαλα, αφού και στις δύο πόλεις οι άνθρωποι των ομάδων ήταν αισιόδοξοι ότι θα πάρουν την άδεια που θα τους έδινε δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα! Τελικά η επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ είχε... διαφορετική άποψη και έβαλε «φρένο», κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο ιστορικές ομάδες θα αγωνίζονται στη Football League και την επόμενη σεζόν. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη (ήδη αναμένονται αντιδράσεις και ειδικά στο Ηράκλειο), τη θέση τους στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ θα πάρουν οι δύο επόμενες ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα, που είναι ο Πανθρακικός και η Βέροια, ενώ Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας θα συμμετάσχουν κανονικά στη διαδικασία καθώς είχαν εξαρχής εξασφαλίσει άδεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα έχει ως εξής: Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθραικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
4.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα