Χάσαμε το μουστάκι! Στοπ!!!

Καλημέρα! Να πω ότι είμαι καλά? Δεν θα το πω, αφού το μαρτύρησε και η Mrs. M που κάποιος της το είπε λέει, αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του. Πάρ’ του μια Barbie απ’ τα Jumbo σου λέω, έρχεται και πιο φτηνά απ’ τη βενζίνη που χρειάζεται να με λούσεις για να με κάνεις βεγγαλικό του Πάσχα! Όχι πως χρειάζεται και πολύ, απλά ρε φιλενάδα έχεις δει πού έφτασε η τιμή?? Θα σου πω εγώ που γέμισα χθες το ντεπόζιτο και νόμιζα ότι είχα πάει για δείπνο
στο μαγαζί του Λευτέρη Λαζάρου και με δώρο τον Λαζάρου για το καλοκαίρι. Δεν είναι ότι μ’ αρέσουν τα ευτραφή αγόρια, όμως κάτι το όνομά του, κάτι η διαφήμιση που μου στρώνει το τραπέζι στην παραλία, κάτι το μουστάκι του… Κάτι γίνεται!Πάει το μουστάκι!

Η Λόλα θέλει σήμερα να μιλήσουμε για υπερπαραγωγές. Δείτε για παράδειγμα τον καλό μου, ονόματα δεν λέμε. Του δόθηκαν απλόχερα όλα τα καλά του κόσμου. Ομορφιά, ταλέντο, στυλ, χιούμορ και καλή καρδιά. Από κάπου έπρεπε να κόψουν… Αμέσως να πάει το μυαλό σας στο σεξουαλικό, μα τι να σας πω πια!! Απ’ το μυαλό έγιναν οι περικοπές γι’ αυτό και η Λόλα ήταν το τέλειο συμπλήρωμά του. Έτσι συμβαίνει και με «Το Νησί». Δεν το βλέπεις φιλενάδα, είχες και τις συζητήσεις σου με τον προαναφερθέντα, γι’ αυτό θα σε ενημερώσω για τα τεκταινόμενα.

Ακριβή παραγωγή ακούγαμε, τεράστια ποσά, μεγάλες δαπάνες, υπέροχα σκηνικά και υψηλότατο μπάτζετ. Το πήρε χαμπάρι η τρόικα και ζήτησε να ληφθούν άμεσα μέτρα οικονομίας. Τι να κάνουν και οι άνθρωποι, κάπως έπρεπε να το σώσουν το πράγμα. Γι’ αυτό και άρχισαν και εκεί οι περικοπές. Μη φανταστείς κάτι τρομακτικό, μικροπράγματα που ίσως να μην τα πάρεις και χαμπάρι. Η δαιμόνια Λόλα, όμως, όλα τα προσέχει. Πώς νομίζεις ότι κέρδισα το βαφτιστήρι σου?? Που τώρα με βρίζει, αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβει. Εκεί που παρακολουθούσα, λοιπόν, χθες την αγαπημένη μου σειρά, κάτι μου φάνηκε να λείπει.

Και να πεις πως ήταν κάτι προσωπικό; Όχι, γιατί αυτό λείπει γενικά. Ήταν το μουστάκι του Αιμίλιου Χειλάκη! Μπορείτε να το παρατηρήσετε στις φωτογραφίες μας, μπορείτε και στο επεισόδιο στο web tv του Mega από το 22ο λεπτό και για μερικά δευτερόλεπτα. Ήταν μια διασκεδαστική στιγμή σε μια σειρά που κατά τα άλλα όλοι γνωρίζετε πόσο αγαπάει η Λόλα. Όπως το είχε πει και ο πρωταγωνιστής, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο σίριαλ για να κάνει την καρδούλα της Αννούλας να σκιρτάει πιο πολύ κι απ’ της Λόλας για τον τσιτζιράκο: «Το Νησί έχει θεϊκά λάθη σε όλα τα επίπεδα».

Η εκδήλωση της W.I.N.!

Το έχουμε πει πολλές φορές πως η Τρίτη είναι απ’ τις χειρότερες μέρες της εβδομάδας. Πιο βαρετή κι απ’ την Δευτέρα που όλοι την έχουν στην μπούκα! Είναι δύσκολη μέρα και για τη Λόλα, αφού κυνηγάει τα θέματα με το τουφέκι και θα μας την πει και η Ιωάννα Σουλιώτη που είναι κατά του κυνηγιού. Ευτυχώς βρήκαμε μια είδηση, αλλά ημιτελή, αφού λείπει το φωτορεπορτάζ που θα θέλαμε. Χθες το βράδυ, λοιπόν, έγινε στο Γκάζι και στο μαγαζί «Guzel» η δημοπρασία των φωτογραφιών που είχαμε παρουσιάσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Τον πλειστηριασμό
Keywords
Τυχαία Θέματα