Μπλέκουν και τον Ντε Ρόσι στο σκάνδαλο!

17:27 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Αρχικά ήταν ματς των Serie B και Lega Pro. Τώρα μπαίνουν και ματς της Serie A στο σκάνδαλο με τα στημένα στην Ιταλία ενώ μπλέχθηκε και το όνομα του... οργισμένου Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Μετά το Ιντερ-Λέτσε 1-0 και το Μπρέσια-Μπολόνια 3-1, στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς στην Ιταλία εμπλέκεται και το Τζένοα-Ρόμα 4-3! Οι Τζιαλορόσι προηγήθηκαν 3-0 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο... κατάφεραν να χάσουν και ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραιτήθηκε.

Σε τηλεφωνικές συνομιλίες
που έχουν ανακαλυφθεί κάποιος από τους 16 συλληφθέντες αναφέρει το όνομα του Ντε Ρόσι, αν και ο μέσος της Ρόμα δεν αγωνίστηκε σε εκείνο το ματς. Η αστυνομία, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια απόδειξη για κάτι παράνομο από την πλευρά του Ντε Ρόσι, ο οποίος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Είμαι εξοργισμένος καθώς κυκλοφορούν διάφορα ψέματα για μένα και με μπλέκουν σε καταστάσεις με τις οποίες δεν έχω καμία σχέση. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, παρά τα όσα γράφτηκαν σε κάποιες εφημερίδες. Εχουν ειπωθεί και γραφτεί διάφορα αδιανόητα πράγματα για μένα και πρόθεση μου είναι να προστατεύσω το όνομα μου μέσω των δικαστηρίων, κόντρα σε όσους με εμπλέκουν με αυτό το θέμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα