Μπλατ: «Θέλω τον Χαλπερίν»

Το είπε μια, το είπε δυο, το είπε τρεις και συνεχίζει… Την ώρα των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μπλατ υποστήριξε ξανά πως θέλει τον Χαλπερίν στην Μακάμπι. Ο Αμερικανοισραηλινός κόουτς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη μετά τον νικηφόρο τελικό του πρωταθλήματος και μετά τα επινίκια επικεντρώθηκε στον… καημό της επιστροφής του Γιοτάμ Χαλπερίν στην ομάδα του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από το περασμένο καλοκαίρι ήθελα να επιστρέψει στην Μακάμπι. Αν συμβεί αυτό την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλό,
αλλά τώρα τα πηγαίνει καλά στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο. Αν είναι δυνατόν, πάντως θα ήθελα να τον δω να επιστρέφει».

Το συμβόλαιο του «Γιο-Γιο» με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και είναι βέβαιο ότι ακόμα και αν υπάρχει θετική εισήγηση για παραμονή του στο λιμάνι, θα λάβει μια πρόταση πολύ μικρότερη από τις φετινές του απολαβές που πλησιάζουν τις 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μακάμπι, η αρχική προσφορά που του έχει γίνει είναι σχεδόν στο ένα τρίτο του κασέ του, αλλά εκτιμάται ότι οι Ισραηλινοί θα ανεβάσουν την πρόταση τους. Η σύζυγος του Χαλπερίν μάλιστα είναι έγκυος και ίσως αυτό συντελέσει στην απόφαση του να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πέραν τούτου, ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε και για τις σκληρές προπονήσεις που υπέβαλε τους παίκτες του φέρνοντας ως παράδειγμα τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. «Ένα από τα πράγματα που είπα στους παίκτες μου πριν τον τελικό του πρωταθλήματος ήταν να θυμηθούν τις καθημερινές προπονήσεις 2,5 ωρών που κάναμε, οι οποίες μάλιστα έκαναν τον Σόφο να θέλει να μην έρθει στην Μακάμπι…» είπε ο κόουτς της πρωταθλήτριας Ισραήλ.

Η «ομάδα του λαού» φροντίζει και για το μέλλον και για αυτό έχει ήδη προσεγγίσει τον 20χρονο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Νέντοβιτς.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα