Αουρέλιο, Ινσούα για αριστερά

Η περίπτωση του Ντίντακ Βιλά φαίνεται να «ναυαγεί» οριστικά για τον Ολυμπιακό και πλέον οι Πειραιώτες φαίνεται να τσεκάρουν μεταξύ άλλων τα ονόματα των Φάμπιο Αουρέλιο και Εμιλιάνο Ινσούα.
  Στην Εσπανιόλ θα επιστρέψει εκτός απροόπτου ο Ντίντακ Βιλά όπως είναι γνωστό από το βράδυ της Δευτέρας και πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις ποδοσφαιριστών για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Δύο ονόματα που φαίνεται να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό είναι αυτά των Φάμπιο Αουρέλιο και Εμιλιάνο Ινσούα, οι οποίοι ανήκουν στην Λίβερπουλ και έχουν ήδη προταθεί στους «ερυθρόλευκους».
Ειδικά ο πρώτος, είναι γνωστός στον Εντουάρντο Μαθία από την εποχή που ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού άνηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ. Είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, τα τελευταία χρόνια όμως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Από την άλλη, ο Εμιλιάνο Ινσούα είναι σαφώς πιο νεαρός (23), ανήκει επίσης στην Λίβερπουλ, την περασμένη σεζόν όμως αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γαλατασαράι, χωρίς ωστόσο ο Αργεντινός να έχει πολύ θετική σεζόν...
Keywords
Τυχαία Θέματα