«Αντίο» από Μίκλαντ!

17:22 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε την 1η Απριλίου του 2000 ο Ερικ Μίκλαντ, ο οποίος ενημέρωσε ότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μόναχο 1860.«Αντίο» είπε στο Τριφύλλι ο Ερικ Μίκλαντ, όπως είχε γράψει η «Αθλητική Ηχω» την 1η Απριλίου του 2000. «Ναι, υπέγραψα στην Μόναχο 1860 και ενημέρωσα σχετικά τον Παναθηναϊκό» ήταν τα λόγια του στην τηλεόραση της Νορβηγίας. Στα 400 εκατομμύρια δραχμές τον χρόνο ήταν το το deal που έκανε το Σκανδιναβός κεντρικός μέσος.

Τι είναι η «Μηχανή του Χρόνου»

Για
κάθε δημοσιογράφο, αλλά και φίλο του αθλητισμού, το αρχείο είναι αρχικά ένα σημαντικό εργαλείο, αλλά και μία μηχανή που μπορεί να σε ταξιδέψει στο παρελθόν. Με την βοήθεια της μηχανής-αρχείο, μπορείς να θυμηθείς ιστορίες που έχει ξεχάσει ή που θυμάσαι, αλλά θέλεις να τις δεις και πάλι γραμμένες σε ένα κείμενο ή αποτυπωμένες σε μία φωτογραφία. Μπορείς επίσης να μάθεις για πράγματα που δεν είχες την τύχη ή την ηλικία για να μπορείς να τα γνωρίζεις.

Το gazzetta.gr έχει εξασφαλίσει κατ’ αποκλειστικότητα το ιστορικό αρχείο της «Αθλητικής Ηχούς» και κάθε μέρα με μία ξεχωριστή ιστορία θα επαναφέρει το πλούσιο αθλητικό παρελθόν στο σήμερα. Για να (όπως μας έλεγαν και όταν ήμασταν παιδιά) θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Προσδεθείτε γιατί το ταξίδι στο αθλητικό παρελθόν της χώρας, μέσω της «Μεγαλυτέρας των Βαλκανίων» έχει ήδη ξεκινήσει...
Keywords
Τυχαία Θέματα