Αισιόδοξος ο Τσαγκρώνης

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει (15/5, 6.30μ.μ), με τον Τάκη Τσαγκρώνη να εκφράζει την αισιοδοξία του για την ομαλή τέλεση της αναμέτρησης μεταξύ των «αιωνίων» στο κλειστό του Ελληνικού.
  Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» για...

... τα 70 ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο:

«Είναι πολύ ακριβή η τιμή, αλλά ο αριθμός είναι περιορισμένος. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, βέβαια, δεν ξέραμε εάν θα ήταν τόσα τα εισιτήρια
(από 903 η κάθε ομάδα), αφού η Αστυνομία επέμενε μόνο για 600 άτομα».

... τις προσδοκίες των ανθρώπων της ελληνικής ομοσπονδίας:

«Αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσουμε να έχουμε του χρόνου περισσότερο κόσμο. Αν κατορθώσουμε να έχουμε πολύ καλή παρουσία, να μην έχουμε παρατράγουδα, το ελληνικό μπάσκετ θα πάρει κάποιους πόντους ανόδου. Θα δώσουμε στην Αστυνομία να καταλάβει πως μπορούμε να διοργανώσουμε τον τελικό χωρίς νεκρές ζώνες και επεισόδια, αλλά έτσι όπως πρέπει να γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι».

... το πόσο μεγάλη θα είναι η αστυνομική δύναμη στο Ελληνικό:

«Δεν ξέρουμε πόσοι αστυνομικοί θα είναι, έχουμε πει όμως να ξεκινήσει νωρίς η προσέλευση, που είναι το βασικό μας θέμα. Επίσης, θα γίνει ταυτοποίηση στοιχείων σε όλους, ακόμα και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας».

... τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας:

«Τα μέτρα που παίρνουμε είναι προληπτικά, αυτό πιστεύουμε. Νομίζω πως έχουμε φθάσει στο επίπεδο που μπορούν να ανταποκριθούν οι φίλαθλοι».

... την καινοτομία του φετινού τελικού:

«Η απονομή δεν θα γίνει στις εξέδρες, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στο κέντρο του γηπέδου. Θέλουμε να δείξουμε ποιος πραγματικά είναι ο αθλητισμός».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα