Αγωνία για το... ΑΣΕΑΔ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να «παλεύει» για την παραμονή της στην Α1, εκτός των... παρκέ, με τους παίκτες της «Ένωσης» να αγωνιούν για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ Ο Άκης Καλλινικίδης μιλώντας στην εφημερίδα «Η Ωρα των σπορ» για την επιτυχία του Παναθηναϊκού αλλά και την αγωνία του για το αγωνιστικό μέλλον της ΑΕΚ,
τόνισε: «Μπράβο στα παιδιά. Είναι επιτυχία αποκλειστικά του Παναθηναϊκού. Επωφελείται βέβαια και το ελληνικό μπάσκετ, αλλά σε αυτό τα πράγματα δεν είναι όπως φάνηκαν στη Βαρκελώνη. Είναι μαύρα. Κατάμαυρα. Όχι δεν το χάρηκα. Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε διάθεση. Στην ΑΕΚ ζούμε μία αγωνία διαρκείας. Τελευταία δεν διαβάζω και Τύπο. Περιμένω να χτυπήσει ένα τηλέφωνο και να μάθω την ευχάριστη είδηση από το ΑΣΕΑΔ».

Από την πλευρά του, αρχηγός της «Ένωσης», Μάκης Νικολαΐδης, μιλώντας στην ίδια εφημερίδα για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, υπογράμμισε: «Τι θα γίνει; Είναι δυνατόν να βγει η απόφαση τον Ιούνιο; Μπράβο στον Παναθηναϊκό, αλλά εμείς έχουμε την αγωνία μας. Χάρηκα τον τίτλο της ΑΕΚ στο χάντμπολ. Το χρειαζόταν αυτό ο κόσμος της ΑΕΚ. Μακάρι να πάνε όλα καλά στο ΑΣΕΑΔ».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα