Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος επενδυτής!

Τον Πατέρα και τον Μπάγεβιτς τους ξέρετε. Τον εφοπλιστή δεξιά στη φωτό; Μάλλον όχι. Είναι όμως ο νέος υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως αποκαλύπτει σήμερα το gazzetta.gr! 
Είναι ο 73χρονος Γιώργος Δαλακούρας, με πλούσιο βιογραφικό στη ναυτιλία και όχι μόνο. Ίσως το πιο... ιντριγκαδόρικο - αλλά εντελώς άσχετο με την περίπτωση της ΑΕΚ - είναι ότι στο πρόσφατο παρελθόν συνυπήρξε
σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Μόλις λίγες ημέρες μετά το ανεπανάληπτο στραπάτσο που υπέστη η «Ένωση» στο Καραϊσκάκη, ο ήλιος, έστω και με δόντια, άρχισε να βγαίνει ξανά για τον κόσμο της. Δειλά δειλά σήμερα, εμφανίστηκε το όνομα του Κώστα Μακρή, ο οποίος πράγματι έχει κάνει αρκετές επαφές τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τους μετόχους αλλά και τον πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη.

Οι επαφές είναι 100% αληθινές, όμως όποιος νομίζει πως η ΠΑΕ ΑΕΚ κρέμεται αποκλειστικά από την απόφαση του Κώστα Μακρή πλανάται. Διότι, παρόλα όσα καταλογίζει ο κόσμος στους μετόχους και τους διοικούντες, η αλήθεια είναι πως έχουν κάνει μια σειρά από μυστικές επαφές προκειμένου να βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο.
ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ
Το gazzetta.gr είναι σε θέση να αποκαλύψει ότι ο εφοπλιστής Γιώργος Δαλακούρας είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα επιχειρηματία που βρίσκεται σε επαφές με τους μετόχους. Ο Δαλακούρας πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησε ότι θέλει να αποκτήσει ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της ΑΕΚ εφ' όσον αυτές παραχωρούνται. Πληροφορήθηκε ποια είναι τα χρέη και ποια είναι τα ποσά που απαιτούνται άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα ώστε η ΑΕΚ να βγει από το τούνελ και δείχνει ξεκάθαρη πρόθεση να μπει ως βασικό μέτοχος ή συμμέτοχος στην ομάδα!
Η ζέση μάλιστα με την οποία αντιμετωπίζει την πιθανότητα της εισόδου του στην ΠΑΕ φαίνεται και από το γεγονός ότι αναζητεί τους κατάλληλους ανθρώπους που θα «τρέξουν» την ομάδα.
Εδώ βεβαίως θα τεθεί εύλογα ένα σοβαρό ερώτημα από τους φίλους της ΑΕΚ: Έχει την οικονομική δυνατότητα ο εφοπλιστής Δαλακούρας να πάρει στα χέρια του έναν σύλλογο με σοβαρά χρέη κι ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;
Όπως φαίνεται, ο Δαλακούρας δεν επιχειρεί να μπει μόνος του στην ΠΑΕ. Στις επαφές που είχε με τους μετόχους της ΑΕΚ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει στα σκαριά ένας συμπαίκτης. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται παγκόσμια και έχει ακόμα και τώρα σχέση με το ποδόσφαιρο. Μια εταιρία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ευρωστία του συλλόγου. 
Και τώρα τι γίνεται; Είναι απλό. Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε αυτή τη στιγμή με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο παράλληλα και στην ευχάριστη θέση να συζητάει με δύο μεγάλους επιχειρηματίες. Κάθε πλευρά έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Αυτή τη στιγμή ο Μακρής είναι πιο κοντά κυρίως διότι διαθέτει μυθική περιουσία, ωστόσο η παρουσία του Δαλακούρα εγγυάται ίσως ορισμένα άλλα στοιχεία που δεν διαθέτει ο πρώτος
Keywords
Τυχαία Θέματα