Tα εισιτήρια του τελικού

Μέσα σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη σύσκεψη για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου αποφασίστηκε η διανομή των εισιτηρίων. Η ΑΕΚ θα πάρει 30.000 και ο Ατρόμητος 12.000.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο υπεύθυνος ασφάλειας της ΑΕΚ, Άκης Τάκης, ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου, Γιώργος Χατζής, καθώς και εκπρόσωποι από την αστυνομία και την ΕΠΟ. Οι εκπρόσωποι
των δύο ομάδων αποφάσισαν να δοθούν 30.000 εισιτήρια στην ΑΕΚ και 12.000 στον Ατρόμητο με τους Περιστεριώτες να επιφυλάσσονται ότι μπορούν να ζητήσουν περισσότερα αν υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση.

Η ΕΠΟ που θα πάρει 4.400 τόνισε στις δύο ομάδες πως τα εισιτήρια που θα πάρουν θα είναι προπληρωμένα από τους συλλόγους και μη επιστρεφόμενα. Η ώρα διεξαγωγής του τελικού θα είναι στις 20:30, στις 30 Απριλίου. Όσο για το πώς θα μετακινηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ θα αποφασιστεί στην νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα.

Οι οργανωμένοι της ΑΕΚ και του Ατρομήτου θα κάτσουν στα «πέταλα» του γηπέδου που είναι αντικριστά, ενώ θα υπάρχει και η «νεκρή ζώνη» ανάμεσα στους φιλάθλους των ομάδων. Εκτός από τη διανομή των εισιτηρίων αποφασίστηκες και που θα καθίσουν οι φίλοι των δύο ομάδων. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ πήρε τις θύρες 1-12, 31 και 35, ενώ ο Ατρόμητος τις θύρες από 17-24. Τέλος οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 15,25 και 40 ευρώ, ενώ 60 ευρώ κοστίζουν αυτά της ΕΠΟ.
Keywords
Τυχαία Θέματα