Milos presents...

Ξεκίνησε ως φέρελπις. Επιβεβαίωσε το ταλέντο του. Έγινε πρωταγωνιστής και δεν τρομάζει όταν όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του. Μάλλον το απολαμβάνει! To gazzetta.gr σάς παρουσιάζει τις δέκα καλύτερες… παραγωγές του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
  10. Ο πρωτάρης!

Στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να
βρει το ρόλο του στην ομάδα. Με τους Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, Λιν Γκριρ, αλλά και Μανώλη Παπαμακάριο στο ρόστερ, ο Μίλος Τεόντοσιτς προσπαθούσε να χωρέσει και να βρει χρόνο συμμετοχής. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ το κατάφερε και με το παραπάνω, καθώς ο τότε αρχηγός των ερυθρολεύκων ήταν τραυματίας κι έπαιξε μόλις για ένα λεπτό. Στις 10 Ιανουαρίου του 2008, οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν μια σπουδαία νίκη για τη συνέχεια της Ευρωλίγκα, απέναντι στην πανίσχυρη εκείνη την εποχή ρωσική ομάδα.

Ο Μίλος θα παίξει 32 λεπτά και θα έχει 20 πόντους, με 4/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/3 βολές, τρία ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και ένα κλέψιμο. Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει 71-67 και θα σκαρφαλώσει με εκείνη τη νίκη στη δεύτερη θέση του ομίλου του, πίσω φυσικά από την ΤΣΣΚΑ.  

ΡΟΛΟΣ: Ο άβγαλτος πρωταγωνιστής καλείται να ανταποκριθεί σε ένα νέο ρόλο και να αρπάξει την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί.     
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Γιάννης Μπουρούσης με 19 πόντους και εννιά ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Εφτά λεπτά πριν το τέλος γύρισε το πόδι του και αναγκάστηκε να βγει. Όταν επέστρεψε, το γήπεδο τον υποδέχτηκε με  standing ovation.
ΒΡΑΒΕΙΟ: Η νίκη που έφερε τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις του ομίλου.
ΛΟΓΟΣ: «Ο Τεόντοσιτς τραυματίστηκε κι όμως επέστρεψε αμέσως στο παρκέ και αυτός ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο για τη νίκη». Πίνι Γκέρσον
ΤΡΕΪΛΕΡ



9. Βασίλισσα (Βικτώρια): Τα χρόνια της νιότης!

Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο. Ο αντίπαλος μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ και το γήπεδο γεμάτο, ελπίζοντας να πανηγυρίσει την πρόκριση. Ο ήρωας έπαιξε πολλούς ρόλους στον αγώνα. Μπήκε για να μεταμορφώσει την ομάδα του, δέχτηκε ένα χτύπημα από αντίπαλο και από την αδικία, αφού χρεώθηκε και με τεχνική ποινή, αλλά το φινάλε του έργου είχε happy end.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 72-63 τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον όμιλό του και παράλληλα την πρόκριση για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Αργότερα, βέβαια, θα αποκλειόταν από την ΤΣΣΚΑ, όμως αυτό λίγη σημασία είχε στις 20 Μαρτίου του 2008, όταν και διεξήχθη το ματς. Ο Μίλος Τεόντοσιτς αγωνίστηκε 19.28 λεπτά και είχε 1/1 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 4/4 βολές για να προστεθεί στον πολύ καλό εκείνη τη βραδιά Παναγιώτη Βασιλόπουλο και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό εκ του ασφαλούς.

ΡΟΛΟΣ: Παρότι ακόμα άπειρος από μεγάλα παιχνίδια, ο Μίλος Τεόντοσιτς ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες και την κρισιμότητα του αγώνα.  
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με 14 πόντους και έξι ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Η μπουνιά που έφαγε από τον Λουΐς Μπούλοκ και την οποία δεν είδαν οι διαιτητές.
Keywords
Τυχαία Θέματα