Ξεκίνησε η τηλεοπτική μάχη Samsung Galaxy S10 με Huawei P30

Techblog.gr

Τα νέα Samsung Galaxy S10 κυκλοφόρησαν επίσημα και στην Ελλάδα την προηγούμενη Παρασκευή με τους φίλους των smartphones να τα έχουν υποδεχθεί με ενθουσιασμό. Όμως δεν θα είναι τα μόνα τούμπανα για το 2019, η Huawei ετοιμάζεται να εξαπολύσει τα P30 και οι τηλεοπτικές διαφημίσεις

έχουν ξεκινήσει από σήμερα.

Ναι, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε διαφήμιση στην ελληνική τηλεόραση με smartphones που όχι μόνο δεν κυκλοφορούν αλλά ούτε καν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Τα νέα Huawei P30, Huawei P30 Pro και Huawei P30 lite θα κάνουν πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το tv spot που παίζεται ήδη στην τηλεόραση.

Χωρίς να έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, πιστεύουμε ότι τα νέα P30 series θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τις πρώτες μέρες του Απριλίου, δηλαδή περίπου 15 μέρες μετά την πρεμιέρα στο Παρίσι που το Techblog είναι προσκλεκλημένο για να παρακολουθήσει πρώτο από κοντά το μεγάλο launch event.

Σε ότι αφορά την τιμή του Huawei P30 Pro, θα κάνω μια πρόβλεψη και να πω οτι θα ειναι ίδια με αυτή του Samsung Galaxy S10+. Για τα “επαγγελματικά” Galaxy Note και Mate series η μάχη καθυστερεί και θα δωθεί μετά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Εως τότε πάμε με S10 series και P30 series.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα