Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Galaxy Note 9 σε Android Pie

14:39 4/1/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα Galaxy S9 και S9+ έχουν ξεκινήσει να αναβαθμίζονται σε Android 9 Pie νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για το Galaxy Note 9 μιας και η αναβάθμιση ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμη σε συσκευές στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια του Samsung Developer Conference 2018 η Samsung

είχε ανακοινώσει πως η αναβάθμιση σε Android Pie για τα Galaxy S9, Galaxy S9 Plus και Galaxy Note 9 θα γίνει τον Ιανουάριο, κάτι που δεν απαγορεύει τη διάθεσή της νωρίτερα. Έτσι, μετά την πρόωρη αναβάθμιση των S9 και S9+, ξεκίνησε αυτή για το Galaxy Note 9, έντεκα ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που είχαμε δει στη σελίδα της Samsung στην Τουρκία. Η αναβάθμιση εμφανίζεται να έχει μέγεθος 95MB για όσους έχουν ήδη την τελευταία beta έκδοση εγκατεστημένη, κάτι που σημαίνει πως ήταν σχεδόν στην τελική της μορφή, πριν τη διάθεση της σταθερής έκδοσης του Android Pie.

Η πολυπόθητη αναβάθμιση θα πρέπει να είναι διαθέσιμη τόσο στους beta testers όσο και σε αυτούς που τρέχουν την έκδοση Android Oreo, με τις συσκευές στη Γερμανία να είναι από τις πρώτες που αναβαθμίζονται σε Android 9 Pie. Η τελική έκδοση του Android Pie έχει κωδικό N960FXXU2CRLT και περιλαμβάνει το Android Pie, το Samsung One UI και το patch ασφαλείας του Ιανουαρίου 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα