Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας VS. To πιο γρήγορο δίκτυο στην Ελλάδα

Ξέσπαμε πόλεμος μεταξύ COSMOTE και Vodafone για το ποια από τις δύο εταιρείες έχει το καλύτερο και πιο γρήγορο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Τον χορό άνοιξε η COSMOTE υποστηρίζοντας ότι έχει το πιο γρήγορο και η Vodafone απάντησε ότι έχει το καλύτερο.

Με αφορμή αυτή την διαφημιστική διαμάχη, ποια είναι γνώμη σας για την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε;

COSMOTE

Πάνω από 150.000 μετρήσεις κοινού σε όλη την Ελλάδα, ανέδειξαν το δίκτυο της COSMOTE 27% γρηγορότερο από τον δεύτερο πάροχο για Mobile Internet.
Σύμφωνα με μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως.
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν για την Ελλάδα βασίζονται σε 150.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες σε ολόκληρη τη χώρα, αποδεικνύοντας πως η COSMOTE συνεχίζει σταθερά και δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου της. Πρόκειται για αποτελέσματα που αφορούν το μέσο όρο ταχύτητας downloading των μετρήσεων σε μηνιαία βάση, που πραγματοποιήθηκαν τους 6 τελευταίους μήνες και βελτιώνονται δυναμικά όσο προστίθενται χρήστες με μετρήσεις.

Vodafone

Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
Η Vodafone έχει το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τη γνώμη των ίδιων των πελατών!
Οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη εμπειρία δικτύου γιατί απολαμβάνουν:
Mobile internet ακόμα και στο υπόγειο
• Αξεπέραστες ταχύτητες 4G
• Επιτυχία κλήσεων που αγγίζει το 100%
Με βάση την αξιόπιστη Πανελλαδική έρευνα ικανοποίησης πελατών, που διεξάγεται από την ανεξάρτητη εταιρία TNS ICAP σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 16.380 χρηστών ετησίως, οι πελάτες της Vodafone δηλώνουν ότι έχουν συνολικά την καλύτερη εμπειρία δικτύου.

Keywords
Τυχαία Θέματα