Το Note 9 υστερεί του iPhone X στη μάχη του Geekbench

Techblog.gr

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 9 και τα benchmark έχουν πάρει “φωτιά” με τις συγκρίσεις για το ποια συσκευή είναι η καλύτερη να ξεκινούν. Τι δείχνουν τα benchmark για Note 9 και iPhone X;

Οι δοκιμές που έγιναν από την ιστοσελίδα “Tom’s Guide” περιλαμβάνουν όχι μόνο τα Galaxy Note 9 και

iPhone X αλλά και συσκευές όπως OnePlus 6, S9+, Pixel 2 XL, LG G7 ThinQ και Galaxy Note 8, με τα αποτελέσματα στο Geekbench, αναφορικά με το multi-core test, να έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό να είναι πιο έντονος από ποτέ.

Το Note 9 είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 845 και 6GB RAM, ενώ υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση των 8GB RAM για όσους αγοράσουν το μοντέλο με τα 512GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η Apple διαθέτει το iPhone X το οποίο είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Α11 Bionic και 3GB RAM.

Οι δοκιμές ξεκίνησαν στο Geekbench, με το Note 9 να πετυχαίνει 8876 πόντους στο multi-core test, κάτι το οποίο αποτελεί βελτίωση κατά 2312 πόντους σε σύγκριση με το Note 8, ενώ ταυτόχρονα ξεπέρασε το S9+ το οποίο πέτυχε 8295 πόντους. Έτσι, το Note 9 γίνεται το πιο γρήγορο Samsung smartphone που υπάρχει διαθέσιμο μέχρι σήμερα. Εντύπωση προκαλεί πως το OnePlus 6 το οποίο διαθέτει τον Snapdragon 845 και 8GB RAM, ξεπερνά το Note 9 και κάθε άλλο Samsung smartphone πετυχαίνοντας 9088 πόντους στο multi-core test του Geekbench.

Ρίχνοντας μια ματιά στις επιδόσεις του iPhone X στο Geekbench, φαίνεται να έχουμε το νικητή και το καλύτερο smartphone μέχρι σήμερα, σύμφωνα πάντα με τους αριθμούς που δίνουν τα benchmark. Το iPhone X πέτυχε 10357 πόντους στο multi-core test του Geekbench, δείχνοντας πως η Apple ακόμα τα καταφέρνει πολύ καλά να πετυχαίνει υψηλές επιδόσεις με επεξεργαστές που δείχνουν λιγότερο δυνατοί από τους αντίστοιχους των Android ναυαρχίδων.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι πριν σχεδόν ένα μήνα, εμφανίστηκε iPhone με 4GB RAM στο Geekbench το οποίο πέτυχε 4673 πόντους στο single-core και 10912 πόντους στο multi-core test, και φαίνεται πως η Apple ετοιμάζεται να κάνει τα επόμενα iPhone ακόμα πιο ισχυρά απέναντι στον ανταγωνισμό των Android smartphone.

Όσον αφορά το test των γραφικών, ο νικητής στο 3DMark Slingshot Extreme 3.1 test ήταν το OnePlus 6 με 5124 πόντους, με το iPhone X να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 4994 πόντους και το Note 9 στην τρίτη με 4639, παρουσιάζοντας μικρή βελτίωση σε σχέση με το S9+ το οποίο πέτυχε 4634 πόντους τη στιγμή που το Note 8 βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση με 3710 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα