Το LG V40 ThinQ έρχεται επίσημα στις αγορές της Ευρώπης;

Techblog.gr

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της LG καθώς όπως φαίνεται η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας, το LG V40 ThinQ που παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, έρχεται επίσημα και στην Ευρώπη.

Το V40 ThinQ είναι η έκτη συσκευή της σειράς V που μέχρι στιγμής δεν είχε καθόλου παρουσία στην Ευρώπη, κάτι που πρόκειται να αλλάξει. Έχουν γίνει γνωστές δυο συσκευές με κωδικές ονομασίες LM-V405EB και LV-V405EBW αντίστοιχα οι οποίες προορίζονται για την Ευρώπη ενώ η σχετική αποκάλυψη

έγινε μέσα από μία έγκριση που έλαβε το V40 ThinQ από τις ευρωπαϊκές αρχές αναφορικά με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισής του.

Τα νέα επιβεβαιώνονται επίσης από ένα ειδικό firmware το οποίο αναπτύσσεται στην παρούσα φάση και είναι το LMV405EB-EUR-XX-NOV-30-2018+0, με το “EUR” να αναφέρεται στη λέξη “Europe” και υποδεικνύει με λίγα λόγια πως προορίζεται για την Ευρώπη. Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής το αν τα μοντέλα θα έρθουν με εγκατεστημένο το Android Pie το οποίο είχε και το LG G7 One στο λανσάρισμά του καθώς και οι τιμές και η ημερομηνία διάθεσης των νέων συσκευών.

Keywords
Τυχαία Θέματα