Τι κρύβει η πρόσκληση της Apple για τις 9 Σεπτεμβρίου;

Η Apple έστειλε και επίσημα την πρόσκληση της για το launch event στις 9 Σεπτεμβρίου όπως κάνουν όλες οι εταιρείες ειδικά τώρα που περιμένουμε και την έναρξη της IFA 2014 στο Βερολίνο. Περιμένουμε να ανακοινωθεί το iPhone 6 και ίσως το iWatch. Η πρόσκληση της Apple κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε όμως.

Ειδικοί και μη

ανά τον κόσμο την πήραν, την (υπερ)ανέλυσαν και ιδού η αποκρυπτογράφηση της περιβόητης πρόσκλησης:

1. Αν γυρίσουμε την πρόσκληση ανάποδα τα 9 γίνονται 6 πράγμα που υποδηλώνει ότι θα δούμε 2 νέα iPhone 6, ένα μεγάλο και ένα μικρότερο.

2. Με απλά μαθηματικά 9+9 – 2 + 14 = 30, τα χρόνια που πέρασαν από την ανακοίνωση του Mac το 1984. Επομένως θα ανακοινωθεί νέο Macintosh Retro.

3. Υπάρχουν και αυτοί που στην πρόσκληση βλέπουν ένα πουλί με ράμφος, φτερά και κεφάλι το οποίο μπορεί να σημαίνει πολλά σύμφωνα με τους «ειδικούς». Εμείς αυτό που βλέπουμε είναι το logo της Apple αν γυρίσουμε την εικόνα κανονικά.

4. Το «Say more» κάτω από την ημερομηνία υποδεικνύει ότι αφού η Apple δεν μπορεί να πει περισσότερα, ίσως το κάνει η Siri η οποία θα έρθει βελτιωμένη και ίσως τη δούμε στο iWatch.

5. To More; Φυσικά ούτε αυτό περνά απαρατήρητο. Τι περισσότερο θα μας δείξει η Apple; Περισσότερες συσκευές;

6. Στην πρόσκληση επικρατεί το γκρι χρώμα. Αυτό όμως τι μπορεί να σημαίνει; Σημαίνει ότι στην προηγούμενη πρόσκληση επικρατούσε πολυχρωμία μιας και ήταν να ανακοινωθεί το πολύχρωμο iPhone 5C. Άρα, τώρα μην περιμένετε να δείτε χρώματα.

7. Η ανάλυση όμως δεν αρκείται μόνο στα προφανή αλλά προχωρά σε γλωσσικό επίπεδο. Το Wish κάτω από την ημερομηνία με λίγο φωνητικό παιχνίδι και φαντασία, είναι παρεμφερές του watch, άρα θα δούμε το πολυπόθητο iWatch.

8. Χρησιμοποιώντας επίσης πολλή φαντασία, δεξιά στην εικόνα βλέπουμε μια σκηνή η οποία υποδηλώνει ότι θα ανακοινωθούν περισσότερα στις 9 Σεπτεμβρίου για το HomeKit που πρωτοείδαμε στο WWDC.

9. Το πιο πιθανό βέβαια είναι ότι η ομάδα marketing δημιούργησε μια απλή πρόσκληση που δεν κρυπτογραφεί κάτι και λέει «Wish we could say more» προσκαλώντας μας να δούμε το event στις 9 του επόμενου μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα