Ποιο κινητό εξεράγη στα χέρια της 24χρονης από την Βέροια;

Techblog.gr

Κινητό τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια 24χρονης από τη Βέροια τη στιγμή που δέχτηκε μια κλήση. Όπως ή ίδια η κοπέλα αναφέρει στα τηλεοπτικά κανάλια που την βγάζουν σύνδεση από το πρωί, την ώρα που δέχτηκε την κλήση, το κινητό τηλέφωνο άρχισε να δονείται χωρίς η ίδια να έχει ενεργοποιήσει τη δόνηση, στη συνέχεια φούσκωσε και αμέσως εξερράγη βγάζοντας καπνό.

Ευτυχώς η 24χρονη πρόλαβε πετάξει το κινητό στο πάτωμα ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν εκείνο εκραγεί. Η ίδια δήλωσε

διατεθειμένη να κινηθεί νομικά κατά της κατασκευάστριας εταιρείας, καθώς, όπως σημείωσε, σε επικοινωνία που είχαν μαζί της προσφέρθηκαν απλά να της αντικαταστήσουν τη συσκευή.

Το κινητό που έχει σκάσει είναι αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία. Φωτογραφία που τράβηξα το πρωί από την live σύνδεση που έκανε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τι μάρκα είναι και το μοντέλο του ίσως; Εγώ δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου.

Στα τηλεοπτικά κανάλια δεν είπαν την μάρκα και καλά έκαναν για να μην δυσφημίσουν την εταιρεία πριν γίνει κάποια έρευνα πρώτα (ίσως). Δεν σκάνε κινητά κάθε μέρα και αν σκάσει ένα κάποτε δεν σημαίνει ότι ντε και καλά η κατασκευάστρια εταιρεία είναι “σκάρτη”. Επίσης δεν γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο είχε χρησιμοποιηθεί το κινητό όλο το προηγούμενο διάστημα.

Θέλω να είμαι δίκαιος και να κρατήσω ίσες αποστάσεις τόσο από την κατασκευάστρια εταιρεία όσο και από την κοπέλα η οποία έχει βάλει δικηγόρο και λογικά τις επόμενες ημέρες ή όταν βγει κάποια απόφαση θα μάθουμε περισσότερα από επίσημα χείλη.

Πάντως παιδιά, αν ήταν iPhone θα το γνωρίζαμε ήδη!!

Update: Το απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΙ. Το βίντεο βρίσκεται στον επίσημο λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ στο YouTube.

Η 24χρονη ξεκινάει να περιγράφει το περιστατικό από το 0:44 του βίντεο.

Update: Βρήκα ακόμα μια λήψη, είναι screenshot που τράβηξα από βίντεο με την σημερινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα